Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.453)
Beoordelingen filteren
1.453 resultaten
Waardering van reizigers
789
506
119
31
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
789
506
119
31
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.453 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2017

Een goede locatie vlak bij de grote weg. Een uitstekend, modern hotel met alle voorzieningen. Goed verzorgd ontbijt in een gezellige eetzaal. De kamer is ruim en de bedden zijn goed. Alleen jammer dat gasten voor het parkeren in hun garage moeten betalen. Het hotel ligt wel ver van het centrum van Neurenberg.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank WiWa51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monika G, Manager van Movenpick Hotel Nurnberg Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2017
Google-vertaling

Dear WiWa51,

Thank you for taking the time to write us a review regarding your time in our Mövenpick Hotel Nuremberg Airport.

I am glad to read that you liked the location of our hotel next to the airport as well as to the underground station from there you can be in the city center in a few minutes.

It is also a pleasure for me to read that you felt comfortable in one of our very nice rooms with excellent furniture and that you enjoyed our comprehensive breakfast buffet.

I am looking forward to welcome you again soon and send you my best regards.

Alwin Burkhart
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2017

Voor één nacht aangenaam verrast geweest door het oog voor detail.
Bed, kamer en badkamer meer dan ik in orde. De locatie naast de luchthaven maakt het een uitermate praktische en goede accommodatie. Aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 792ThomasN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monika G, Manager van Movenpick Hotel Nurnberg Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Thomas N,

thank you very much for taking the time to write a review about your stay in our hotel.

I am glad to read that you liked our Mövenpick Hotel Nuremberg Airport and I hope you enjoyed your time with us.

My team and I looking forward to welcome you with us again and send you our best regards
Monika Glanz
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2017

Zeer welkom ontvangst, centraal langs grote snelweg en op het vliegveld. Diner kan je nuttigen op het panorama deck bij de landingsbaan dus leuk uitzicht. Vriendelijk personeel. De connecting rooms zijn erg handig en mooi

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Mövenpick Hotels & Resorts
Bedank deborahvastenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monika G, Manager van Movenpick Hotel Nurnberg Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for taking the time to share your experience of stay here on Tripadvisor.

My team and I are happy to read that we satisfied you with our offered service during your stay in our Mövenpick Hotel Nuremberg-Airport and we hope you enjoyed it.

It would be a pleasure for us to welcome you once again and we send you our best regards
Monika Glanz
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2016

Check-in ging vlot. De kamer was schoon en zag er netjes uit. De waterdruk van de douche was niet super maar voldoende. Het restaurant op het vliegveld was al dicht, eten was mogelijk in de bar. Personeel was erg vriendelijk, maar het eten was erg vet. Het high-speed internet was niet zo high-speed, vrij traag zelfs. Van het ontbijt geen gebruik gemaakt aangezien dat 21 euro! per persoon was. Het uitchecken ging vrij vlot. Daar bleek er nog wel even 21 euro bij te komen aan parkeerkosten voor de auto. Bij het melden hiervan werd dit weggewoven aangezien het ergens op een bordje zou moeten staan. Ik heb dat dan compleet gemist na een lange en vermoeiende autorit. Ik zou dat soort info toch wat duidelijker op de website willen zien bij het boeken.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Mövenpick Hotels & Resorts
Bedank heroi586
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monika G, Leiter Gästebetreuung van Movenpick Hotel Nurnberg Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2016
Google-vertaling

Dear heroi586,

Thank you for taking the time to write a detailed feedback on tipadvisor.

I am glad to read that you had an great check in and check out at our reception. What a shame that you are unsatisfied with the price for our comprehensive breakfast buffet. Alternatively to our breakfast buffet we offer an a la carte breakfast as well. It is a pity that you have not been informed explicitly about the additional cost for the parking in our garage. Usually you get this information from your reservation confirmation or from our homepage. Nonetheless I hope that you had a good stay in our hotel and enjoyed your time with us.

We are looking forward to welcome you again.

Best regards

Nadja Kertel
Sales and Banquet Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2016

Het hotel is op loopafstand van de terminal. Kamers zijn prima alleen super zachte kussens. Roomservice een schnitzel menu genomen alleen de schnitzel was niet te eten en super taai en dat voor 21 euro. Het was niet echt een volledige maaltijd voor dat bedrag. Ook raar dat de keuken van het hotel al om 23:00 uur sluit en je erna niks te eten kan bestellen.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gcroos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monika G, Manager van Movenpick Hotel Nurnberg Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Gcroos,

I want to thank you for taking the time to write a review about your stay in our hotel.

Our location at the airport is a real benefit for guests who have a early flight in the morning or a late departure in the evening.

I hope you had a pleasant stay in our Moevenpick Hotel Nuremberg-Airport and we looking forward to welcome you again!

Best regards
Monika Glanz
Director of Sales and Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken