Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 21:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Theatinerkirche St. Kajetan te ontdekken
vanaf 184,10 US$
Meer info
vanaf 33,40 US$
Meer info
vanaf 34,50 US$
Meer info
Beoordelingen (629)
Beoordelingen filteren
629 resultaten
Waardering van reizigers
339
227
56
7
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
339
227
56
7
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 629 beoordelingen
Beoordeeld op 5 februari 2018

Zowel de buitenkant als binnenkant van deze kerk is prachtig. De kerk is ook erg groot. De kerk doet Italiaans aan. Het stucwerk is schitterend.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank MichelM_Delft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2017

Mooie Rooms-Katholieke kerk. Fraai voorbeeld van Italiaanse hoog-barok. Zeker de moeite van een bezoek waard.

Datum van activiteit: december 2016
Bedank HugoII
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2016 via mobiele applicatie

In een woord: prachtig. Bezoeken! Zeker de moeite waard. Indrukwekkende bouwstijl, serene rust. Als je in de buurt bent, ga heen.

Datum van activiteit: maart 2016
Bedank Lindaholland1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2015 via mobiele applicatie

Van buiten waren zij bezig met renoveren toen wij er waren dus ik weet niet hoe dit er normaal uitziet. Van binnen is het mooi, maar verder is er niet veel te beleven. Als je in de buurt bent is het prima om even langs te lopen.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank Kirsty v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2015

Vlakbij Odeonsplatz en Residenz ligt de Theatinerkirche. Ze staat in de steigers waardoor je enkele de bovenkant van de torens kan zien, maar ga zeker binnen.
Het volledig witte interieur in pleisterwerk in fenomenaal mooi.

Datum van activiteit: april 2015
Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken