angela v

Slecht je krijgt geen onbijt

1,0 van 5 bollen30 aug 2024 beoordeeld
Het hotel was niet echt heel schoon en ook zouden we om 7 uur onbijten en vervolgens is er niemand ik raad dit hotel aan niemand aan want het is in een woord harstikke slecht enn overal lach stof en gevoel of de airco ook niet deed het was er heel warm het was in een woord slecht
Datum van verblijf: augustus 2024
9.3 km van B&b Hotel Mannheim-friedrichsfeld
Roomservice
Meer hotels in Mannheim bekijken
Beoordeeld op 30 augustus 2024 via mobiele applicatie

Waarom ik een punt geef. Omdat het hotel niet schoon is en er kalk op de douchekop ook was het douche putje erg vies. Toen ik naar de WC ging was ef geen WC papier en hing er een muffe geur in de kamer en in de handdoeken. Over het eten nog niet gesproken. We wilde vertrekken om 7uur was het ontbijt niet eens open en bij een supermarkt zelf ons eten moeten kopen. Waar we wel voor betaald hebben in het hotel.

Voor mij nooit meer een Ibis Of B&B hotel

Kamertip: Dit hotel vermeiden.
Datum van verblijf: augustus 2024
Beoordeeld op 7 september 2021

slapen en eten was prima.
Jammer dat de entree omgeving ook gebruikt werd als hangplek voor rokende gasten en personeel.
Parkeren en aanrijden was prima. Rustige omgeving.
Kamers waren netjes.
sanitaire ruimtes schoon.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 9 oktober 2018

Veel ruimte om vlakbij de ingang te parkeren. Goede bereikbaarheid voor met een auto. Eerder Heidelberg dan Mannheim. Geen vakantiehotel, maar wel voor op doorreis. De locatie is op een industrieterrein en er zijn geen eetgelegenheden in de buurt.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 18 juli 2018

Propere en comfortabele kamer. Aangename douche. Rustig gelegen. Ideaal als tussenstop van Oostenrijk naar België. Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt. Keuze uit pistolets, brood, charcuterie, fruit, muesli....

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 20 oktober 2017

Het hotel is netjes, echter je ziet wel dat er hier en daar wat onderhoud nodig is. Dat is op zich niet storend, maar wel nodig. Prima voor een nachtje. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is ruim voldoende en kent een ruime keus.

Datum van verblijf: oktober 2017