vanparijs l
Leuven, België

Hotel in centrum Heidelberg

3,0 van 5 bollen20 okt 2014 beoordeeld
Ouder hotel in centrum, voor mij iets te druk, hadden een suite in april gekozen maar deze hebben we niet gekregen, de meubels waren beschadigd, verder net en goed verzorgd. Het ontbijt was niet een vijfsterren waardig. Het personeel was wel vriendelijk en gedienstig. Ik persoonlijk zal er niet meer terug gaan.
Datum van verblijf: oktober 2014
Zimmer 2
1.2 km van Hotel Europäischer Hof Heidelberg
Meer hotels in Heidelberg bekijken
Beoordeeld op 13 oktober 2014

Dit hotel bestaat al bijna 150 jaar en is nog steeds in particuliere handen. De ligging is perfect aan de rand van het mooie oude centrum van Heidelberg. Je loopt zo de stad in. Zeer goed onderhouden hotel met attent en ontzettend aardig personeel. Parkeergarage naast de toegangspoort. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De gratis WIFI functioneert door het hele hotel.

Kamertip: Volgens mij zijn alle kamers mooi.
Datum van verblijf: oktober 2014
Beoordeeld op 8 september 2014

Opnieuw bezochten wij dit hotel in het centrum van Heidelberg. Een prachtig hotel met uitmuntende service. Mooie modern ingerichte kamers, met verse bloemen in de badkamer en nog meer kleine attenties, waarvan je hoopt, dat ze er zijn, maar die bijna altijd ontbreken. Hier is alles. Gratis mineraalwater, luxe toiletartikelen, slippers, badjassen, schoenenzakken, paraplu. Een apart toilet. Maar alles is bovenal schoon! Het enige minpuntje is het ontbreken van een aparte douche. In het,vrij hoge, bad douchen, is niet voor iedereen gemakkelijk. We verbleven er twee maal in een week tijd. Eenmaal op zondag. Toen was het brood bij het ontbijt niet vers. Dit mag je wel verwachten van een hotel van dit niveau. De keuken van het hotel is van uitzonderlijke klasse. Een Michelin ster ontbreekt, maar die zou ik zeer op z'n plaats vinden.

Datum van verblijf: september 2014
Bedank 74.136
Beoordeeld op 9 september 2013

Wat een schitterend hotel. Gelegen op loopafstand van het historische stadscentrum is dit een geweldige verblijfplaats. Het uit 1856 daterende hotel is in uitmuntende staat van onderhoud. De kamer waarin wij verbleven was perfect. Modern ingericht en uiterst confortabel. Buitengewoon vriendelijk personeel, evenzeer bij de receptie als in het restaurant. Omdat het prachtig weer was, konden we op de binneplaats dineren. Er was een barbeque, die avond, maar we besloten a la carte te eten. Dit diner was voortreffelijk. Toen het later op de avond frisjes werd, werd ons een deken gebracht,om over de benen te leggen.Wat een service! Oveal in het hotel staan verse bloemen. Zelfs in de badkamer. In dit geval waren het lelies en vanwege een allergie daarvoor was dit voor mij letterlijk even slikken.Dit hotel is werkelijk top.

Datum van verblijf: augustus 2013
Bedank 74.136
Beoordeeld op 2 oktober 2012

Mooi hotel met luxe grote kamers. Aparte badkamer en apart toilet. Alles zeer goed verzorgd en schoon. erg statig hotel en een leuke bar. Daarnaast is het hotel zeer centraal gelegen, hoewel je even moet zoeken (zit op een binnenplaatsje). Je loopt zo naar het centrum. Ontbijt ook goed verzorgd, jammer alleen dat je -zeker gezien de prijs voor ontbijt 22 euro per persoon - moet bijbetalen indien je iets extra's wilt zoals gebakken eieren of pannekoekjes. Prijs is dan ook erg hoog, ook de kamerrprijzen.

Datum van verblijf: oktober 2012
Beoordeeld op 29 augustus 2012

Geweldig mooi hotel met prima service. Ruime mooi ingerichte kamers. Wij waren met twee kleine kinderen en extra bedden werden meteen gratis geregeld. Ontbijtkosten werden ook niet doorberekend voor kinderen dus geen discusie tijden afrekenen. Valet parking was in ons geval ook gratis. Kortom, veel service in een prachtige omgeving voor een goede prijs. Wij komen zeker terug

Datum van verblijf: augustus 2012