Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Altstadt (Old Town) te ontdekken
vanaf 24,08 US$
Meer info
vanaf 5,20 US$
Meer info
Bier- en oude stadstour
3 beoordelingen
vanaf 84,31 US$
Meer info
vanaf 95,16 US$
Meer info
Beoordelingen (3.145)
Beoordelingen filteren
3.145 resultaten
Waardering van reizigers
1.891
1.065
156
22
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.891
1.065
156
22
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.145 beoordelingen
Beoordeeld op 21 december 2019 via mobiele applicatie

Mooie stad met fantastische gebouwen en overblijfselen van vroeger. Een hele lange winkelstraat met talloze winkels, kroegjes en restaurant. De stad in verdeeld door een rivier en weer verbonden door diverse bruggen. De oudste brug, het kasteel, de grote kerk en het plein zijn de mooiste bezienswaardigheden. Wij waren hier met de kerst, dus de marktjes waren ook erg gezellig.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank RenevanPelt70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2019 via mobiele applicatie

De Altstadt van Heidelberg is prachtig, met smalle straatjes en mooie gebouwen. Neem even de tijd om goed haar de diversiteit van gevels te kijken als je hier bent. Rondom kerst is het heel sfeervol.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank 357nandav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2019

Wandel door het oude centrum en eet bij Extrablatt in de Hauptstrasse.. Goedkoop , vriendelijk en goed restaurant

Datum van activiteit: november 2019
Bedank 553Jacques
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2019 via mobiele applicatie

We waren op doorreis en stopte hier voor een paar uurtjes.
Mooie oude gebouwen, brug, een oud slot en een bergbahn.
Helaas hadden we te weinig tijd om de oude stad goed te verkennen. Het is een stad waar je zeker een dag voor moet uittrekken om te bezichtigen.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank Anita V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Ons verblijf in Heidelberg - Altstad was zeer geslaagd. Prachtig oude gebouwen, gratis openbaar vervoer, een mooi rivier (Neckar) Een prachtig Schloss enz enz.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank Yoto4610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken