Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Een leuk concept hotel op loopafstand van het centrum en de winkelstraten. Wij hadden het voorrecht om in de separate villa (30 meter verderop) te mogen overnachten in een kamer met eigen terras. Kamer en badkamer waren redelijk modern en up-to-date ingericht. Helaas was het terras te vies om op te zitten, ondanks een verzoek aan de receptie om hier iets aan te doen. Ook de badkamer had best wat schoner gemogen. Jammer ook van de zeer slechte kwaliteit van het bed. Echt beneden maats ten opzichten van de rest van het hotel. Als jij je omdraaide kraakte het al erg. Bovendien voelde je de latte boden door het matras heen, en daarnaast was het bed erg laag. Last van mijn rug hieraan over gehouden. Jammer. Ontbijt en restaurant waren daarentegen erg goed, hoewel het mannelijke personeel geen zin had om de leukste tafels (aan het raam) opnieuw in te dekken nadat iemand vertrokken was: Dan moest je maar een minder leuke tafel nemen. Luiheid en arrogantie ten top. Als de schuifpui open stond was het ook daar erg vies. Er stonde wel mooie verse roosjes op tafel (maar wat is er belangrijker!?) En het eten op zich was ook heerlijk. Fijn was ook dat er een (kleine) afgesloten privé parkeergarage bij het hotel is.
Datum van verblijf: juni 2023
Heerlijk ruime, rustige, nieuwe kamer in de ´villa´ , 100m van het hoofdgebouw. Rustige wijk. Het ontbijt is uitgebreid, en ook het restaurant is top. Het oude centrum is amper 10 minuutjes te voet, en de Neckar is vlakbij.
Datum van verblijf: april 2022
Prijs/kwaliteit
Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Hygiëne
Service
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel fiers2 een vraag over Qube Hotel Bergheim
Bij deze een shout out naar een bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerker van het hotel die mij geholpen heeft met het starten van de auto die in de buurt geparkeerd stond! Kosten noch moeite gespaart om startkabels tevoorschijn te toveren bij de receptie en binnen 15 minuten startte de auto weer!
Datum van verblijf: november 2020
Stel Kristenfj een vraag over Qube Hotel Bergheim
Super mooi en nieuw hotel. Ziet er mooi uit door zijn hippe uitstraling. Heel Vriendelijke personeel. Goede bediening. Mooie ligging. Het eten in het restaurant is heerlijk. De kamers zijn mooi, fijn ingedeeld en schoon.
Datum van verblijf: september 2020
Stel minkeg2016 een vraag over Qube Hotel Bergheim
Met fietsvakantie hebben we ook Heidelberg aangedaan. Daarbij moesten we op zoek naar hotels waar onze fietsen gestald kunnen worden. Bij dit hotel kon dat. Qube hotel is een modern hotel op loopafstand (al was dat nog best wel een redelijke afstand) van de altstad. Goede kamers met ruime badkamers en prettig personeel. Persoonlijk vond ik het ontbijt aan de prijzige kant (€ 20 pp) zodat we dit bij een van de vele bakkerijen in de stad hebben gedaan.
Datum van verblijf: september 2020
Stel Bart v een vraag over Qube Hotel Bergheim
Een hotel met eigen appartementen aan de overkant van de straat. Was wel speciaal! Dik in orde qua comfort en locatie. Een fantastisch restaurant met een keur aan zeer goede wijnen. De bar verdient ook een compliment, zeker voor de liefhebber van single malt whiskey ;-)
Datum van verblijf: september 2019
Prijs/kwaliteit