Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
205 US$
154 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 174 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

170 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
nhow Marseille(Marseille)
250 US$
174 US$
NH Hotels
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 208 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

173 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hotel 96(Marseille)
Boek nu, betaal bij aankomst
173 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
134 US$
124 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
88 US$
82 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
278 US$
230 US$
InterContinental
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
288 US$
255 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.543)
Beoordelingen filteren
1.543 resultaten
Waardering van reizigers
513
668
236
79
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
513
668
236
79
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.543 beoordelingen
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan Vieux Port gelegen, beter kan het niet in Marseille. Vanuit het verleden heeft deze stad geen geweldige naam maar dit stuk is echt super. Authentiek, prachtige historie en heerlijke terrassen.

Het hotel is prima en heeft zeer aardig personeel. Sfeervol restaurant voor ontbijt, van het terras valt meer te maken. Prima kamers, airco en bedden zijn redelijk. Leuk zwembad op het dak met ligbedden en bar. Al met al echter zonder meer een aanrader !

Verbleef: augustus 2017
Bedank KE30LFM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Radisson_Marseille, Front Office Manager van Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Koen S,

Greetings from the Radisson Blu Hotel Marseille Vieux Port.

Thank you for sharing your positive experience with our TripAdvisor community.

It is highly satisfying to receive such compliments on our property facilities, rooms, breakfast and staff.

I am delighted to read how much you enjoyed your stay among us. We hope to be able to welcome you back soon.

Yours sincerely,
RAWI Hicham,
Room Division Manager Radisson Blu Marseille, Vieux Port

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld

Prachtige ligging
Mooie kamers
Zwembad groter voorgesteld op de website dan in werkelijkheid
maar wel proper en aangenaam
vriendelijk personeel !
Ontbijt is ok
Kaart in restaurant een beetje pover...
er zijn echter genoeg mogelijkheden in de buurt

Kamertip: Zicht op de haven
  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jan A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Radisson_Marseille, Front Office Manager van Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jan A,
We appreciate you taking the time to review your experience at Radisson Blu Marseille.

I am pleased to read that you enjoyed your stay with us especially when it comes to the great location on the harbour as well as the friendly and helpful service of our team.

We take good notes of your comments regarding the menu at Le Quai du 7ème and I genuinely hope we will be able to exceed your expectations on your next visit.

Yours Sincerely,
RAWI Hicham, Room Division Manager Radisson Blu Marseille, Vieux Port

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld

Hotel is direct gelegen aan de haven van Marseille. Niet mogelijk om de auto voor de deur te parkeren maar vlakbij is er een garage. kamer is redelijk. Ontbijt is uitstekend. Zwembad is klein te noemen.

Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Radisson_Marseille, Front Office Manager van Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2017
Google-vertaling

Dear Paul V,
We appreciate you taking the time to review your experience at Radisson Blu Marseille.
I am pleased to read that you enjoyed your stay with us especially when it comes to our location and our breakfast.
We hope to have the pleasure of welcoming you again soon in the near future.
Yours Sincerely,
Hicham Rawi
Rooms Division Manager Radisson Blu Marseille, Vieux Port

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte ligging als uitvalsbasis voor een citytrip.
Zeer vriendelijke bediening, voornamelijk aan decreceptie. Zeer ruime kamers, perfecte hygiene, WiFi Punto date en performant! Uitgebreid ontbijt met bio producten en zeer ruime keuze!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank gustaafl2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

We hebben 1 nacht geslapen in dit hotel. Het ligt heel centraal aan de haven, daar vandaan loop je zo naar het centrum, of naar de basiliek. We hadden een grote kamer, een tweede kamer waar de bank een bed werd voor onze kinderen. Uitgebreid ontbijt met veel biologische producten. Vriendelijk personeel aan de balie en in het restaurant. Op het dakterras is een zwembad, vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de stad, echt een aanrader als je met kinderen reist!

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank -CAROVRIJ79-
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Radisson_Marseille, Manager van Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear CAROVRIJ79,

Thank you so much for posting your review on TripAdvisor.
We are delighted that you enjoyed your stay with us. Your comments mean a lot for us and we truly hope to welcome you back very soon.

On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu we would like to thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!


Sincerely,

Hicham Rawi
Rooms Division Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken