Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (979)
Beoordelingen filteren
979 resultaten
Waardering van reizigers
260
453
163
65
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
260
453
163
65
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 979 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2016 via mobiele applicatie

Voor 3 nachten in Marseille geweest. Zeer ruime kamer van alle gemakken voorzien, alleen jammer dat er bij een 4 sterrenhotel geen gratis koffie of water wordt voorzien. Gezien de prijs die we moesten betalen zou dat zeer welkom zijn! Verder heel vriendelijk personeel. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt omdat we in de stad simpel eenbroodje konden halen.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank Pienv18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jean-Luc_de_Bodisko, Directeur général van New Hotel Of Marseille, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2016
Google-vertaling

Thank you for your comment. We are really happy to read that you appreciated your stay at the Newhotel of Marseille. We hope to see you next time.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2015 via mobiele applicatie

Leuk hotel met behulpzaam personeel en veilige parking net buiten de oude haven. Gemakkelijk bereikbaar met de auto gezien het vlak aan de autostrade ligt. Vrij ruime kamer met goede douche. Prima prijs/kwaliteit.

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank StijnJacobs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jean-Luc_de_Bodisko, Directeur van New Hotel Of Marseille, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2015
Google-vertaling

Dear StijnJacobs, your comment is our reward. Thank you a lot and see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2012

Het hotel ligt net iets uit het centrum voorbij de oude haven. Om er te komen moet je een moeilijk parcours van opengebroken trottoirs, smalle stoepen stoplichten en drukke afslagen trotseren. Het hotel is modern ingericht, mooie kunst aan de muren. Frisse ruime kamers met groot lcd tv. Beetje weinig zenders, maar tv kijken hebben we ook binna niet gedaan. Mooie ruime badkamer met heerlijke zeep en shampoo, welke te koop is in de binnenstad van Marseille. Heerlijk zwembad, waar zelfs meloen werd uit gedeeld. Minpuntje zijn de weinige parasols. Van straatlawaai bijna niks gemerkt. Ontbijt hebben we niet genomen. Richting Prado strand zit een geweldige warmebakker. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs kwaliteit verhouding. marseille zelf heeft twee kanten, blijf je ten zuiden van de rue de Romeis het een redelijk mooie en aantrekkelijke stad, haven, stranden en de oude stad zijn mooi en verzorgd. Ten noorden van de rue de Rome is het een heel anderverhaal, het is er zeer smerig, veel zwervers en bedelaars, verwaarloosd en verpauperd, veel graffiti en bier drinkende allochtone jongeren. jammer want de course de Julien is een aanrader (Kim Ba was voortreffelijk} maar dan moet je wel door deze wijk. Verder is Marseille op dit moment een grote bouwput, oude haven word opnieuw bestraat. Al met al een interessante stad, met een goed hotel!

Verbleef: augustus 2012, reisde met een partner
Bedank Kevinkamperman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 oktober 2008

We verbleven voor één overnachting in het hotel op onze huwelijksreis.
Na een paar afschuwelijke nachten in Parijs keken we er naar uit om in het zuiden van Frankrijk te verblijven.
De eerste indrukken van het hotel waren fantastisch en het werd alleen maar beter toen we naar binnen gingen.
Zeer schoon en modern.
Het personeel was erg behulpzaam en spreekt uitstekend Engels.
De kamer was een standaardkamer, maar erg stijlvol en zeer comfortabel.
We vonden het jammer om te vertrekken de volgende dag omdat we zo'n goede tijd hadden gehad.
We zouden er zeker weer verblijven!
Tien met een griffel!

Bedank MrWooWoo_8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 5 juli 2008

De sleutel tot een succesvol verblijf is zorgvuldig kiezen.
Dat gezegd hebbende, dit hotel was een uitstekende keuze voor ons - we waren in Frankrijk voor een conferentie/vakantie en verbleven twee keer in het hotel.
Het hotel ligt ongeveer 0,75 mijl (1,6 km) van Vieux Port dus niet ideaal voor diegenen die geen wandelaars zijn; het ligt echter in een mooi klein gebied dicht bij Le Pharo park, 0,5 mijl naar het openbaar strand en vlak bij diverse goede restaurants.
De receptie was altijd zeer behulpzaam en tolereerde mijn verstoken Franse vaardigheden geduldig.
De meesten spreken Engels.
De inchecktijd om 12:00 uur is zeer handig voor diegenen die uit de VS komen.
We hadden twee verschillende kamers tijdens ons verblijf - we werden tijdens ons eerste bezoek spontaan geüpgrade door een manager naar een kamer met een balkon wat mooi was.
Het tweede bezoek naar een standaardkamer, die ook leuk was.
Beide kamers zijn klein, vlekkeloos, goed beddengoed, badjassen/slippers en zeer comfortabel kingsize bed met dekbed.
Zoals met de meeste Europese plaatsen is er geen stroom op de kamer totdat de kamersleutel in de kaarthouder gestoken wordt.
Ik snap niet waarom de VS niet zo een eenvoudig energiebesparend systeem heeft.
Ontbijt was een beetje duur, maar biedt een enorme keuze/hoeveelheid buffeteten.
Als iemand een typisch Frans ontbijt wil, zou ik het niet aanraden vanwege de kosten.
Het diner was verrassend goed.
Ik zou hier graag weer verblijven en het hotel ten zeerste aanraden, maar de ligging in de stad is niet voor iedereen.
Personeel was altijd professioneel en behulpzaam.

Bedank mjmorin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken