Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.457)
Beoordelingen filteren
1.457 resultaten
Waardering van reizigers
356
613
330
110
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
356
613
330
110
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.457 beoordelingen
20 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel bevindt zich op 15 minuten wandelen van de oude haven. De standard kamer bied je alles wat je nodig hebt. Er is zeker geen overbodige luxe. Het bed is comfortabel, praktische badkamer...Het ontbijt vond ik standaard. "Scrambled eggs" gemaakt van poeder, (niet lekker).
Het personeel aan de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel beschikt over een gezellige bar...

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
1  Bedank Vital S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Responsable restauration van Novotel Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 oktober 2016
Google-vertaling

Bonjour
Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire à la suite de votre séjour à Novotel Marseille Vieux Port. Nous sommes désolés que la prestation sur le petit déjeuner n’ait pas été à la hauteur de vos attentes, et nous vous prions d’accepter nos plus sincères excuses. Je saurais transmettre à mes équipes votre retour et des actions coorestives seront mises en place Les hôtels Novotel sont désireux de vous offrir la meilleure qualité de service pour vos séjours ; par conséquent, votre avis est très précieux. . De nouveau, nous vous remercions pour vos commentaires et espérons regagner votre confiance lors d’un prochain séjour. Dans l’attente de vous accueillir prochainement, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs Anthony Leroyer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld

Ondanks het feit, dat je kunt zien dat het hotel niet nieuw is, ziet het er goed onderhouden uit. De kamers zijn erg ruim en voorzien van een aparte badkamer en een apart toilet. Dat zie je niet vaak meer. De kamers zijn schoon en geluidsdicht. De bedden prima. Het hotel is perfect gelegen op loopafstand van de Vieux Port. Erg fijn is het buitenzwembad. Het ontbijt is uitstekend en het uitzicht vanuit de ontbijtruimte erg fraai. Het personeel is erg vriendelijk en spreekt goed Engels.

Kamertip: Aan de achterzijde zijn de kamers het meest rustig.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans270
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Responsable restauration van Novotel Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2016
Google-vertaling

Bonjour

Nous vous remercions pour vos commentaires suite à votre séjour à Novotel Marseille Vieux Port.

C’est avec grand plaisir que nous recevons vos compliments. Aussi, nous ne manquerons pas de partager vos appréciations avec toute notre équipe. Votre satisfaction est la plus belle récompense pour notre personnel qui travaille jour après jour pour vous offrir un service irréprochable.

Dans l’attente de vous accueillir de nouveau, nous vous prions de croire, Madame/ Monsieur, en l’expression de nos sentiments les Meilleurs

Anthony Leroyer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2016 beoordeeld

Het hotel ligt op wandelafstand van "Le vieux Port" en dichtbij andere bezienswaardigheden. Mooi zwembad met aan de bar een schitterend uitzicht op de jachthaven. We aten daar s'avonds in het restaurant met weeral een prachtig uitzicht op de haven. Ook het eten was lekker en gevarieerd. Kortom een leuk verblijf voor een paar dagen.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 411ghislainl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Manager van Novotel Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2016
Google-vertaling

Bonjour

Nous vous remercions pour vos commentaires suite à votre séjour à Novotel Marseille Vieux Port. C’est avec grand plaisir que nous recevons vos compliments. Aussi, nous ne manquerons pas de partager vos appréciations avec toute notre équipe. Votre satisfaction est la plus belle récompense pour notre personnel qui travaille jour après jour pour vous offrir un service irréprochable. Dans l’attente de vous accueillir de nouveau, nous vous prions de croire, Madame, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

anthony leroyer
responsable restauration

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2016 beoordeeld

eten s'avonds goed maar klein zwembad voor in het hoogseizoen. Mensen moeten zoeken voor een ligstoel op piekuren. Servies al een beetje aan de oude kant + verf in kamer begint af te bladeren. Geen slecht hotel maar moet eens opgefrist worden. Slaapbank voor kind = slechte matras. Vriendelijk personeel. Gezellig aan de bar van het zwembad.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank 622christag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Manager van Novotel Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2016
Google-vertaling

Dear, Thank you for sharing your feeling after your stay with us. We are really satisfy that you enjoy your stay with us. . Now we know :). We hope welcome you and your family another time in our Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2014 beoordeeld

Mooi hotel, goede en snelle service, mooie propere kamer. Uitgebreid ontbijt. 's Avonds in het restaurant gegeten. Was lekker en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vanuit het restaurant prachtig zicht op de oude haven. Het ligt wel wat ver van de oude haven om te voet te doen. Ligt aan de zijde van de oude haven war bijna niets te doen is, om aan de terrasjes te komen moet je helemaal rond wandelen.

Kamertip: Onze kamer was op de vierde verdieping en was zeer rustig gelegen, met grote badkamer( inloop douche).
  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank B H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelVieuxPort, Responsable réception van Novotel Marseille Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2014
Google-vertaling

Dear,

Thank you for your comment! See you soon in Novotel Vieux Port

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken