Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
170 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 05/08
223 US$
193 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
88 US$
80 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
134 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
173 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hotel 96(Marseille)
Boek nu, betaal bij aankomst
173 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
332 US$
230 US$
InterContinental
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
288 US$
255 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
205 US$
159 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.506)
Beoordelingen filteren
1.506 resultaten
Waardering van reizigers
609
581
196
81
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
609
581
196
81
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.506 beoordelingen
17 september 2016 beoordeeld

Geweldig hotel, leuke knappe jongens die welwillend zijn om je informatie te geven. Heerlijk en groot zwembad met goede pool service. Eindelijk een hotel met zoveel pool bedjes dat je je nou eens niet druk hoeft te maken om die rare handdoek reserverings cultuur. Goed restaurant alleen toen wij er waren was er iets aan de hand zodat het heel erg lang duurde maar super locatie. Lunch ook goed. Cocktailbar ook prima maar jammer dat ze af en toe een rare dj avond hebben waar weinig gebeurt. Ontbijt prima en Pullmann heeft echt de allerbeste bedden in de hotelwereld en grappig genoeg, je kan de bedden en toebehoren kopen. Zo lekker. Ook kind had een redelijk bed. Doucheschuim kan beter en gordijnen waren toe aan vervanging maar balkonnetje aan de zee maakt heel veel goed. Ontbijt is trouwens ook prima. Buiten of binnen en heel aardige jongen die zeer hulpvaardig was. Kortom een heerlijk hotel en ook dicht bij strand. Jammer dat Marseille nog viezer is dan ook een rauwe havenstad, Amsterdam door hetzelfde probleem, te weinig vuilnisbakken en daardoor gooit iedereen alles op straat. Amsterdam gaat er veel beter mee om. Op de hele lange boulevard, wij waren er tijdens de immense bosbrand waardoor de hemel zwart was en dreigend, maar aan zee leuke restaurants en bars waar je heerlijk in de zon kan zitten maar er zitten ook een paar tourist traps tussen. Beware!

Kamertip: Een kamer aan zee is wat je in dit hotel wil.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank robertdiarutuin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MANAGER_PALMBEACH, Responsable relations clients van nhow Marseille, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2016

Geachte Heer,
Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Pullman Marseille Palm Beach erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.
Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
Hoogachtend,
Margaux Morel
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2016 beoordeeld

wat de ligging van dit hotel betreft , geen probleem , gewoon prachtig , langs de kust. Met een super zwembad en terrassen die het mogelijk maken om buiten een aperitief te nemen of het ontbijt of een diner. Het eten is super lekken , van het ontbijt tot het avondmaal . Super suggesties , wel berekenen prijzen; Kamers ruim , proper , groot , met een prachtig zicht op de zee. MAAR voor het hotel liggen er rotsen en op die rotsen is er zeewier , en in volle zon dat stinkt gewoon naar rotte eieren . Wie het kan oplossen weet in niet , maar gewoon aan het zwembad liggen is zoals langs een open riool .Het hotel zoekt voor een oplossing , maar blijkbaar moet de stad meewerken.Mooi is het hotel die deelmaakt van die rotsen.Gezellig?verblijf

Verbleef: juni 2016
1  Bedank lannoy2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2016 beoordeeld

De locatie is geweldig. Mooi uitzicht en wat een rust! De bus stopt voor de deur en brengt je binnen 20 minuten in de haven van Marseille.
Het hotel is een aanrader door de gastvrijheid en de inrichting van het hotel. De bediening en het overige personeel was erg attent en behulpzaam.
In het restaurant hebben we geluncht, het was super! Het was zeker aan de prijs, maar erg lekker. De wijntjes die je besteld zijn erg duur, maar heerlijk van smaak.
De bedden slapen geweldig en we hadden een schuifpui in de kamer. heerlijk om het raam zo helemaal open te zetten. Kortom een heerlijke plek.

Kamertip: Je hebt kamers met uitzicht op zee en kamers met uitzicht op het zwembad en de zee.
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Annelies B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2015 beoordeeld

Dit hotel is zeer verzorgd en heeft een adembenemend zicht op de zee. Vlakbij zijn er enkele stranden en je kan ook langs de rotskust wandelen. Voor de fuifbeesten misschien iets te ver van het centrum, maar je kan ook niet alles hebben hè !

Verbleef: mei 2015, reisde voor zaken
Bedank HansenGeert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MANAGER_PALMBEACH, General Manager van nhow Marseille, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2015

Geachte mevrouw, Geachte heer,

Ik dank u voor dat ik delen met al mijn teams. Hoop om u snel terug. Met vriendelijke groet.

Eric Lelouch
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
9 september 2014 beoordeeld

Warm welkom! Ondanks vroege incheck kregen we toch dadelijk een kamer, hoewel ik weet dat dit geen evidentie is. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, veel keuze. Diner was een beetje een domper, de kabeljauw was bereid in een 'court bouillon' en had weinig tot geen smaak, net als de rest van het gerecht. Aan de andere kant waren de risotto met coquilles zeer smaakvol. Een kamer met zee- en zwembadzicht maar dat stoorde ons niet, het was meer dan rustgevend. Geweldig bed, schone badkamer, een balkon, wat meer kunnen twee meiden zich wensen ... En een 'grand merci' aan de mooie 'matroos' bij het zwembad, geweldige service! Het maakt een verschil ...

1  Bedank MartineDelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
MANAGER_PALMBEACH, General Manager van nhow Marseille, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2014
Google-vertaling

Dear Madam,

Thank you very much for such a positiv feed back further to your recent stay at the Pullman Marseille Palm Beach.

We did share your comments with all our team members, without forgetting our Pool team.

We hope to have the opportunity to welcome you again soon.

Yours sincerely

Eric Lelouch
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken