Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.045)
Beoordelingen filteren
1.045 resultaten
Waardering van reizigers
606
361
52
17
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
606
361
52
17
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.045 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2018

Kamer met balkon op uitzicht op haven geboekt. Was zeker de moeite waard. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was heel goed. Matras en kussens waren zalig om in te slapen. Uitstekende ligging van hotel, dicht bij openbaar vervoer.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Zehraemir
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2017

Centraal gelegen hotel aan de boulevard, hartje Vieux Port.
Tegenover afvaart van de rondvaart boten.
Alleen laat geencontant geld achter in de hotelkluisjes op je kamer, op mysterieuze wijze verdwenen ondanks dat hotelkamer balkon deuren waren afgesloten.
Personeel heeft een loper waarmee alle kluisjes opengemaakt kunnen worden!

Reactie van personeel uiterst merkwaardig na melding van diefstal.
Je denkt tocht dat je spullen veilig zijn in een kluisje, niet dus..

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Andrea S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2016 via mobiele applicatie

Zeer gunstig gelegen aan de oude haven en in de omgeving van de meeste bezienswaardigheden. Fijne moderne kamers en studip met zicht op de haven.
Excellent située au vieux port et tout prêt des attractions

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank L1692WUpauld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arnaud_Payet, Directeur général van Hôtel La Residence du Vieux Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

I would like to thank you for all your words.
We look forward to welcome you again during your next visit. You have a place to stay in Marseille.

Please, do not hesitate to contact us directly or reserve on our website.

Kind regards,

Arnaud Payet
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel is perfect gelegen aan de vieux port. Wij hadden een goedkope kamer zonder uitzicht. Deze kamer was ok, zonder er meer voor te krijgen dan verwacht. Voor een betere beleving van het hotel kan je beter een duurdere kamer nemen. Personeel in het hotel was vriendelijk!

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Halmron
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2014

Fantastische ligging met schitterend uitzicht op de haven, prima en uitgebreid ontbijt. Mooie kamer en comfortabel bed en badkamer.
Enige minpunten: het was veel te warm op de kamer, zelfs met de balkondeur open en er is maar één lift.

Kamertip: Kamer met uitzicht op de haven is zijn geld ruim waard.
Datum van verblijf: maart 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken