Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“zeer lekker”
Beoordeling van La Villa d'Este

La Villa d'Este
Geclassificeerd als nr. 366 van 2.409 Restaurants in Nice
Prijsklasse: 15 US$ - 36 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Jardin Albert 1er
28 juni 2018 beoordeeld

restaurantje vlak bij de place mecenas (achteraan links)
mooi terras, lekkere gerechten, vriendelijke bediening
zeer mooi gelegen in een winkel-restaurantstraat

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ivan726
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.004)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 3.004 beoordelingen

2 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van onze chauffeur hebben we hier gegeten. Het eten is goed, maar toch ietwat aan de dure kant. Mede door de prijs valt mijn oordeel wat lager uit. De porties zijn royaal en de gerechten zijn gemaakt van verse ingredienten. Het is er altijd druk, dus reserveren is een aanrader.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank boshuyer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld

we waren vroeg om te eten rond 19.30. de anti pasta mixta was redelijk vlak van smaak de ichet wijn w3as goed de bediening was uitstekend in vergelijking met vorige jaren was het over het algemeen wat minder jammer we gaan volgend jaar naar iets beters zoeken

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank joanneke2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer groot bord.
Wij nog plaats aan de tafel.
Snelle bediening (iets te snel).
Prijs is ok.
Onze schotel was niet voldoende warm

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank kurt24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2017 beoordeeld

La Villa d'Este is echt een aanrader als je naar Nice gaat. Wij hebben er uiteindelijk 2 keer gegeten. Er staan rijen buiten omdat mensen er graag eten, wachten duurt overigens niet heel lang (met z'n tweeën) en als je binnen gaat zitten kun je vaak al gelijk aan tafel.

Qua eten zijn het hele grote porties maar kwalitatief erg goed. Wij nemen over het algemeen vaak voor- en hoofdgerecht, maar dit was echt niet nodig. Een hoofdgerecht was meer dan voldoende (pasta's en lasagna's). Desserts zijn ook aan te raden! Ik was zeer tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat betreft de bediening is het niet hoogstaand, het is er ontzettend druk en ze proberen zoveel mogelijk mensen tegelijk te serveren. Het was voor ons echter geen hekelpunt, met een lekker flesje wijn en een goede maaltijd ben je hier wel zoet. Het terras kijkt uit op een gezellig drukke straat met soms wat straat artiesten, erg leuk.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Willemijn D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Villa d'Este bekeken, bekeken ook

Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur
 

In La Villa d'Este geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding