Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
tondeliefde
Rijswijk

prima etappe plaats, maar wel wat buiten het centrum

Beoordeling van Ibis Cavaillon Luberon
4,0 van 5 bollen17 jun 2018 beoordeeld
Ruime kamers, die iets groter zijn dan de standaard IBIS kamers met zoals beloofd in de aanbieding goede bedden. Het was schoon. Het restaurant heeft een beperkte kaart maar de gerechten zijn van goede kwaliteit en de dagschotel heb ik niet geprobeerd maar zag er goed uit.
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 113
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 103
  • Official Hotel
    € 98
  • Expedia.com
    € 114
1.7 km van Ibis Cavaillon Luberon
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior
€ 109
  • Mercure
    € 104
  • Expedia.com
    € 109
  • Priceline
    € 104
0.0 km van Ibis Cavaillon Luberon
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
€ 81
  • ibis Budget
    € 73
  • Priceline
    € 85
  • Expedia.com
    € 81
1.2 km van Ibis Cavaillon Luberon
Gratis wifi
Gratis parkeren
Triple supérieure
€ 97
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 97
  • Priceline
    € 97
  • Hotels.com
    € 97
2.0 km van Ibis Cavaillon Luberon
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 124
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 124
6.2 km van Ibis Cavaillon Luberon
Gratis wifi
Gratis parkeren
Pool view
€ 93
    8.0 km van Ibis Cavaillon Luberon
    € 198
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 198
    2.1 km van Ibis Cavaillon Luberon
    Geen boekingstoeslagen
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
    3.0 km van Ibis Cavaillon Luberon
    Exterior
    € 98
    € 94
    • Booking.com
      € 98
    • Expedia.com
      € 98
    • Priceline
      € 95
    0.0 km van Ibis Cavaillon Luberon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 147
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
      € 147
    • Agoda.com
      € 126
    • Expedia.com
      € 147
    2.1 km van Ibis Cavaillon Luberon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Cavaillon bekijken
    Beoordelingen (423)
    Beoordelingen filteren
    423 resultaten
    Waardering van reizigers
    98
    181
    98
    27
    19
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    98
    181
    98
    27
    19
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    2 - 7 van 423 beoordelingen
    Beoordeeld op 20 januari 2018

    De snelweg ligt nabij, dank zij een goede isolatie hadden we geen geluidshinder.
    Het terrasje vonden we praktisch, zodat we bijvoorbeeld onze wandelschoenen konden laten luchten.
    De kamer is eenvoudig-praktisch ingericht.Persoonlijk hebben we graag het WC gescheiden van de badkamer.
    De IBIS-ontbijtruimte is gezellig ingericht, maar we misten het versgeperst sinaasappelsap.
    De airconditioning hebben we niet kunnen regelen en dus ook niet kunnen stoppen, het geluid vonden we storend.
    Vrijdagavond, rond 23u50, hebben we een 10tal minuten voor een gesloten deur gestaan. Het is ook niet altijd duidelijk welke receptie open is!
    Zaterdagmorgen hebben we gemeld dat de verlichting in het trappenhuis niet werkte. Bij het verlaten van het hotel op zondagmiddag was het nog steeds niet hersteld.

    Datum van verblijf: januari 2018
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Bedank Jakelien B
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 28 mei 2017

    Mercure - Ibis is een gebouw, met twee ingangen en twee recepties, te bereiken via trap of sterk oplopende helling.Binnen zijn er wel twee liften..
    Bij aankomst was er niemand op de Ibis receptie.
    Toevallig merkten we in de inkomhal dat we ons moesten melden op de receptie van Mercure.
    Waarom staat dat kaartje niet op de receptie van Ibis?
    Binnen zijn er ook veel niveau verschillen en geen kamers op het gelijk vloers.
    Onze kamer op de eerste etage was ruimer dan de standaard Ibis kamers met mooi balkon met tafel en twee zeteltjes.
    De twee bedden waren groot en zeer comfortabel.
    Badkamer was ook in orde.
    Enkel de airco/verwarming werkt niet goed en heeft geen regelbare ventilatie debiet.
    Diner was goed met voldoende keuze mogelijkheden en mooi verzorgd.
    Bij het ontbijt was alles in orde, uitgenomen het kokend water om eieren te koken was men vergeten op te zetten, heb dat in andere beoordelingen over dit hotel nog gelezen.
    Misschien automatiseren met een timer?
    Vervelend was ook dat de uitgang van Ibis s' morgens afgesloten was en men de omweg langs de receptie van Mercure moest maken om buiten te geraken.

    Datum van verblijf: mei 2017
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    1  Bedank Roger45Westerlo
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 28 september 2016

    Kamer en eten en zwembad ok. Bij het ontbijt was de verantwoordelijke plots weg. wij zaten zonder koffie, koeken waren niet vers. Het stokbrood was eveneens taai. Jammer wel een prachtig avondeten. Was het ontbijt maar zo.

    Datum van verblijf: september 2016
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Bedank lehouckegeldhof
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Céline M, Directeur général van Ibis Cavaillon Luberon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2016
    Google-vertaling

    Guten Tag sind wir begeistert(entführt), zu wissen, daß das Ihre Nacht hotel gut verbracht ist.

    Leider für das Frühstück ist Ihre Erfahrung schwerer gewesen, und wir entschuldigen uns es.
    Wir lassen ihre Unannehmlichkeiten in den Dienst Frühstück hinaufgehen.

    Wir hoffen, Sie an einem nächsten Frühstück zu überraschen.

    In bientot

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 4 augustus 2014

    Datum van verblijf: juli 2014
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 2 juli 2014

    We verbleven 2 dagen in dit hotel.We werden steeds vriendelijk ontvangen en begroet.De kamer was voorzien van een uitstekend bed en in de badkamer was er een inloopdouche.Het ontbijt was, zoals steeds ,uitgebreid en verzorgd.
    Een pluspunt bij dit hotel is het zwembad.Een prima hotel ,waar wij geen opmerkingen over hebben.Ideaal voor wie in de streek wil overnachten.

    Datum van verblijf: juni 2014
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Bedank Hans V
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken