Dagmenu was super lekker. Gastronomie tegen een eerlijke prijs. Aanrader. Ook voor gezinnen met kinderen.
Tijdens ons bezoek aan Avignon via TripAdvisor dit restaurant gevonden.
Erg vriendelijk en beleefd personeel. We hadden het 3-gangen lunchmenu voor €19.
Tonijnsalade, salade met lever, heekfilet, filet mignon en als toetje hadden we alle vier chocoladetaartje met sorbertijs. De voor- en hoofdgerechten waren lekker maar het toetje was super!
Heerlijke lunch menu aan een scherpe prijs. €18 voor een 3 dagen dagschotel.
De roséwijn is ook heerlijk.
Personeel is vriendelijk en vlot.
Inrichting kan wat beter, maar slechts details
Heerlijk driegangenmenu voor lunch gehad. Qua prijs/kwaliteit goed in verhouding en hele vriendelijke mensen. We snappen wel waarom dit restaurant op nummer 1 staat!
Super vriendelijk. Perfecte prijs kwaliteit. Lekker eten. Niks op aan te merken. Aanrader voor lunch.