Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
MOTEL LES BLEUETS HONFLEUR
Hotels in de buurt
145 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
189 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Spa
La Fraichette(Honfleur)(Heel veel waar voor je geld!)
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis Honfleur(Honfleur)(Heel veel waar voor je geld!)
121 US$
ibis
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
137 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Ibis Budget Honfleur(Honfleur)(Heel veel waar voor je geld!)
85 US$
ibis Budget
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (658)
Beoordelingen filteren
658 resultaten
Waardering van reizigers
411
217
23
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
411
217
23
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 658 beoordelingen
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie kamer met goede matras
Kamer geeft eerder een vakantiehuis gevoel dan echt hotel.. Ontbijt was te gewoontjes (jammer)..
Fietsen waren gemakkelijk (niet de beste fietsen ter wereld maar wel ok)
Ook te voet was de tocht naar honfleur te doen(+/-25 min)
Vriendelijk ontvangst
Zeker een aanrader

Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
Bedank Irmgard G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentJaillard, Gérant van MOTEL LES BLEUETS HONFLEUR, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2016
Google-vertaling

Merci de votre séjour au Motel les Bleuets
C'est vrai nos vélos ne sont pas les meilleurs du Monde, mais ils sont quand même d'une grande marque Française ARCADE et l'utilisation est gratuite
Pour le petit déjeuner, nous essayons de faire notre maximum pour que chacun y trouve son bonheur
A bientôt
Laurent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld

Een kamer voor 3 pers geboekt. Heel eenvoudig maar alles was er. Goede matrassen en prima ingerichte badkamer. Alles was zeer schoon en simpel. Prima douche en ruimte. Heel goed voor ons 3 voor een nacht op doorreis. De kamer kwam niets te kort ondanks zijn eenvoud. Personeel attent en aardig. Het hotel is heel Amerikaans opgezet wat aardig oogt!
Ontbijt prima en ontbrak aan niets. Zeer hulpvaardige man die ons snel en aardig bediende. Kortom prima hotel als je op doorreis bent in een relatief rustige omgeving!.

Kamertip: kamer begaande grond waar auto voor geparkeerd kan worden
  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Veronique1093555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentJaillard, Gérant van MOTEL LES BLEUETS HONFLEUR, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2016
Google-vertaling

Merci de votre séjour au Motel les Bleuets Honfleur
Merci de votre commentaire, qui fait plaisir
A très bientôt
Laurent et son équipe

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel fijn ontvangen. Goede uitleg zowel in het Frans of Engels.

Onverwacht hadden we een prive (afgesloten) garagebox voor onze wagen. Heel mooie kamer die elke dag zeer netjes gepoetst werd.
Ontbijt sober maar zeer lekker.

Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
Bedank Jordy W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentJaillard, Propriétaire van MOTEL LES BLEUETS HONFLEUR, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2016
Google-vertaling

Bonjour
Merci d'avoir pris le temps de mettre un commentaire sur votre séjour dans notre établissement
Nous vous en remercions
A très bientôt
Laurent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

We verbleven hier 1 nacht. Toen we telefoneerden met de mededeling dat we waarschijnlijk na sluiting van de receptie zouden aankomen werd ons een zeer aanvaardbare oplossing aangeboden. Uitbater en personeel waren zeer vriendelijk. Nette kamer met een inloopdouche. Parkeren gebeurt voor je eigen kamer, het is immers een motel. Het ontbijt was zeer acceptabel, hoewel niet "a volonté".

  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DirkRoels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2015 beoordeeld

Een gezellig motel met terras. Prive garage. Propere mooie kamer en badkamer.
Apart toilet. Heel goed ontbijt . Vooral het koffieservies vond ik gezellig.
Niets af te keuren. Je kan er fietsen huren. Te voet naar stadje kan maar is een goeie wandeling.

  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank katrijneman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken