Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (679)
Beoordelingen filteren
680 resultaten
Waardering van reizigers
125
345
162
41
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
125
345
162
41
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 680 beoordelingen
1 april 2017 beoordeeld

Prettig, rustig hotel
Gemakkelijk per auto bereikbaar met ruime parkeergelegeneid voor de deur
Goed ontbijtbuffet
Ruime kamers
Personeel was vriendelijk
Prima uitvalsbasis voor bezoeken aan de Normandische stranden

  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank Wim K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Fijne kamer. Precies wat je van een 4 sterren Novotel kunt verwachten. Hele leuke dame aan de receptie die ons uitstekend heeft geholpen. Het advies is zelf te boeken via de app van accor hotels, want aan de receptie zelf geeft men geen 5% korting. De dame wist zelfs niet dat dit kon.
We zijn in de avond wel met de auto naar het centrum van Bayeux geweest. Het is een ongezellig stuk om te lopen, alhoewel dat best mogelijk is in 15 minuten.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
1  Bedank Rob T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2016 beoordeeld

Bayeux ligt midden tussen de historische landingsstranden en andere D-day hotspots, dit hotel ligt aan de uitvalsweg en relatief dicht bij de N13 waarmee de hele regio binnen handbereik ligt. Het hotel ligt vlakbij een oorlogsmonument en op enkele minuten lopen van de Commonwealth begraafplaats in Bayeux. Het hotel beschikt over een ruime gratis parkeerplaats en heeft rustige kamers waarbij zelfs in de uithoeken de wifi ontvangst nog prima is. Ook spreekt het personeel Engels (de een wat beter dan de ander), hetgeen ik in Frankrijk ook wel eens anders heb ervaren! In het restaurant kun je lekker eten, alleen zijn de drankjes verhoudingsgewijs wel duur. Grootste minpunt van het hotel vind ik dat het ontbijt niet inbegrepen is en dat wel heel duur is. Reden voor mij om geen ontbijt in het hotel te nuttigen. Toch zou ik dit hotel zeker aanbevelen en kom ik absoluut terug als ik nog eens naar Normandië zou komen.

Kamertip: Einde van de gang aan de achterkant van het hotel is een prima keuze!
  • Verbleef: augustus 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Joro180
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jcb14400, Directeur général van Novotel Bayeux, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2016
Google-vertaling

Dear customer, we thank you for those comments actually reflect the quality we strive to give every day.
See you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een standaard Novotel maar met enorm hulpvaardig personeel. Het babybedje stond al klaar in de kamer. En het overig personeel stond klaar om te helpen. Twee ontspannen dagen gehad waar het zwembad een mooie aanvulling is na een bezoek aan de stad.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
1  Bedank suave1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2016 beoordeeld

Fantastische ligging! Fijn zwembad met grote ligweide, heerlijke louncheset! Eten in het restaurant is prima, drankjes wel duur een klein biertje kost €7,50 en frisdrank 4,50. Verder heel vriendelijk personeel, niets is teveel.Gratis parkeerplaatsen en WIFI! Wij hadden zelf niet goed opgelet bij het boeken en hadden een kamer met Queensize bed geboekt (1.55 mtr bij 1.80 mtr) lastig als je zelf al 1.96mtr bent. Dit is kosteloos ongeboekt naar een kamer met fantastische bedden. Hulde dat is nu KLANTVRIENDELIJKHEID

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eliseberry
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken