Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Clarance Hotel
Hotels in de buurt
Inter-Hôtel Ascotel(Villeneuve d'Ascq)
80 US$
78 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
116 US$
107 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
158 US$
136 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 165 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Novotel Lille Centre Gares(Rijsel)(Heel veel waar voor je geld!)
131 US$
105 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
121 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
144 US$
111 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
166 US$
151 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
113 US$
101 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Novotel Suites Lille Europe hotel(Rijsel)(Heel veel waar voor je geld!)
152 US$
99 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
114 US$
99 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (405)
Beoordelingen filteren
405 resultaten
Waardering van reizigers
272
92
32
5
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
272
92
32
5
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 405 beoordelingen
12 november 2016 beoordeeld

Mooi hotel met een uitstekende ligging dichtbij het stadscentrum.
Rustige, ruime, moderne kamers met alle nodige voorzieningen.
Parkeerplaatsen zijn zeer beperkt dus best vooraf reserveren.
Het avondmaal was lekker maar voldeed niet volledig aan onze verwachtingen van een sterrenchef.
Het ontbijt was vers en voldoende maar voor een bedrag van 21€ p.p. mag wel wat hartig beleg (zoals ham/kaas) inbegrepen zijn.
Samengevat: Een charmant luxehotel met een zeer vriendelijk onthaal en een uitstekende ligging om het historisch centrum van Lille te verkennen.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 482panda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld

Hartelijke ontvangst door iedereen.
Twin bed gevraagd maar niet gekregen.Mooie kamer.
Op TV geen enkel Vlaams kanaal
Lekker avondmaal.
Veel te duur ontbijt: 21 € als basis ( geen buffet ) en 8 € supplement voor 2 roereitjes en 4 € voor een gekookt eitje !

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marcel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bastien B, Directeur Commercial & Marketing van Clarance Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

It is a pleasure to read your kind words further to your recent stay.
I was delighted to share your feedbacks with all the teams.

Vooruitblikkend naar de plannen van u terug naar Lille!

Bastien BLANQUART

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2016 beoordeeld

Zeer goed gelegen luxe boetiekhotel op 5 min wandelen van Grande Place
met parking (vooraf te reserveren)
Mooie inkomhal met moderne touch en verzameling hedendaagse kunst
Hotel straalt rust, orde en schoonheid uit met prachtige parketvloeren en mooie moulures met engeltjes
Oprecht veiendelijke en behulpzame ontvangst aan de receptie
Kamers zijn modern ingericht met respect voor dit 18de eeuwse herenhuis - mooie ruime badkamer - Geen straatlawaai - Goede bedden en hoofdkussens
Continentaal ontbijt met bediening aan tafel
Zeer geslaagd verblijf - komen er nog terug

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Geert I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij bezochten Clarance Hotel, gevestigd in een stadskasteel. Schitterend hotel met een aangename tuin, een mooie kamer en een heerlijke douche. Het ontbijt vonden we nogal duur. Grote moeite hadden we met het ontbreken van een airco. Door de hoge temperatuur buiten was het in de kamer bijna niet uit te houden. Dus, bezoek dit hotel, maar niet hartje zomer.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Jos V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2016 beoordeeld

Super fijn hotel. Sympathieke staff en een prachtige kamer.
Het hotel had zelfs tickets beschikbaar voor de tentoonstelling Modigliani .
Lekker gegeten bij chef Nicolas Pourcheresse !
Een aanrader....

Kamertip: Onze kamer "l'ideal" was zeer comfortabel .
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bastien B, Directeur Commercial & Marketing van Clarance Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2016

Dank u voor uw reactie!
We zijn verheugd te vernemen dat uw reis was een succes.
Ik hoop dat ik het genoegen hebben om u nogmaals met ons binnenkort.
Met vriendelijke groet,
Bastien Blanquart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken