Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 108
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 22/05/22
Booking.com
US$ 107
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/05/22
Priceline
US$ 107
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/05/22
Hotels.comUS$ 108
TravelocityUS$ 108
getaroom.comUS$ 118
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.503)
Beoordelingen filteren
1.503 resultaten
Waardering van reizigers
1.020
401
55
19
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.020
401
55
19
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.503 beoordelingen
Beoordeeld op 25 oktober 2021

Prima kamer, super locatie, leuke stad en de mensen maken dat je je welkom voelt. We zijn meerdere maken in dit Hotel geweest en iedere keer dat we naar Lille komen, kiezen we er weer voor. Vanuit het hotel loop je zo naar het Grand Place. En natuurlijk ziet het gebouw er ook nog eens geweldig uit met die ovale ramen!

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank AKLemstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte LE FLOUR, Directeur général van Best Western Premier Why Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2021
Google-vertaling

Good morning,

Thank you very much for your stay in our hotel.

We are glad to read your feedback and it will be a pleasure to welcome you one more time in Lille !

See you soon.

Best regards,

Thibaut MICHEL
Chef de réception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2020 via mobiele applicatie

Ik vindt de hoge beoordelingen niet terecht. Ik vindt het een gedateerd hotel. Bedden zijn smal, maar vooral is alles niet schoon. De douchekop was ronduit smerig. Ontbijt is zeer matig in veel te kleine ruimte. Onbegrijpelijk in de Corona tijd. Buiten op het terras stinkt het naar riool lucht, maar daar kunnen ze niet veel aan doen.

Datum van verblijf: augustus 2020
2  Bedank 903erikd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte LE FLOUR, Directeur général van Best Western Premier Why Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2021
Google-vertaling

Thank you for your feedback following your stay in our hotel.

We are sorry if we have failed to meet your expectations.

The satisfaction of our customers is our priority and we take into consideration the comments in order to make the necessary improvements.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2020 via mobiele applicatie

Op onze terugreis uit Frankrijk besloten we om te overnachten in Lille / Rijsel. We kwamen uit bij dit hotel en daar hebben we geen spijt van gehad. Een vriendelijke receptioniste die ons in goed Engels te woord stond en ons goed kon helpen met de wens om twee aparte dekbedden. Bij aankomst kregen we zo waar een mooie upgrade. Je voelde je welkom. Een comfortabele kamer, lekker bed, een fijn koffieapparaat en een minibar met gratis frisdrank en snack.
Er is mogelijkheid om even verderop je auto in een garage te parkeren.
Ontbijt was wat rommelig georganiseerd maar er was voldoende keus op het buffet. Er is verse jus en goede koffie.

Datum van verblijf: juli 2020
2  Bedank Aubert01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte LE FLOUR, Directeur général van Best Western Premier Why Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2021
Google-vertaling

Good morning,
Thank you for your stay in our hotel.
We are glad to read this comment and we share it with all the staff !
See you soon in Lille !
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020

Mooi stadshotel op superlocatie in de stad. Mooi hotel met uitstekende service, mooi verzorgde kamer met gratis minibar wat altijd mooi meegenomen is. Alle werknemers van het hotel zijn even behulpzaam en vriendelijk. Pluspunt is ook de mogelijkheid om een parkeerplaats te boeken net naast het hotel. Een echte aanrader als je Rijsel wil bezoeken.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank deleu1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte LE FLOUR, Directeur général van Best Western Premier Why Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2021
Google-vertaling

Thank you for choosing our hotel and we are delighted to have welcomed you to the Best Western Premier Why Hotel for your stay in Lille!
It is with great joy that we hear of your complimentary comment that we share with our entire team!

We look forward to welcoming you back to the Why Hotel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2020 via mobiele applicatie

Goede locatie, centrum Lille. Gastvrij ontvangst. Superlekker ontbijt. Smaakvolle kamer, fris en schoon met lekkere Rituals spulletjes. Gratis gebruik van minibar. Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijk weekend in deze leuke stad!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Xandra070
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte LE FLOUR, Directeur général van Best Western Premier Why Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2021
Google-vertaling

Thank you for choosing our hotel and we are delighted to have welcomed you to the Best Western Premier Why Hotel for your stay in Lille!
It is with great joy that we hear of your complimentary comment that we share with our entire team!

We look forward to welcoming you back to the Why Hotel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken