De bar serveerde heerlijke champagne en wijn, niet goedkoop maar top. Het ontbijt vonden we meer dan voldoende! Je kon je eigen sinaasappelsap persen en een eitje bestellen precies zoals je het zelf wou. Bediening was vriendelijk en bescheiden. Vlak naast het hotel ligt een stamineetje waar we twee avonden na elkaar gingen eten. Eenvoudige maar lekkere kost aan een gunstprijsje. De bediening was een ster waard, zó vriendelijk! De ober was alles behalve karig als hij de glazen vulde. Je hoeft je niet uit te dossen als je hier gaat eten, het gaat er heel gewoontjes en gemoedelijk aan toe. Ik las op voorhand zowel positieve als negatieve reviews over het hotel en was een beetje ongerust, maar voor ons werd het een meevaller! We hadden wél op voorhand gevraagd voor een zo ruim mogelijke en rustig gelegen kamer. De valetparking was ideaal. We reden bij aankomst tot voor het hotel en bij vertrek werd de wagen weer netjes voorgereden. Het geld dat je hiervoor betaalt best wel waard! In de bar waren verschillende personeelsleden, sommige erg vriendelijk, anderen een stuk minder, maar dat is overal zo! Wij lagen...Dit is een ideaal hotel als je enkele dagen in Lille wilt verblijven. We boekten een ruime suite in het oude gedeelte. De kamer had alles wat we nodig hadden: perfecte bedden, zitruimte, schrijftafel, Nespresso- en theefaciliteiten en een badkamer mét supervriendelijk weegschaal waarop we 4kg lichter wogen dan thuis;-)
De bar serveerde heerlijke champagne en wijn, niet goedkoop maar top. Het ontbijt vonden we meer dan voldoende! Je kon je eigen sinaasappelsap persen en een eitje bestellen precies zoals je het zelf wou. Bediening was vriendelijk en bescheiden. Vlak naast het hotel ligt een stamineetje waar we twee avonden na elkaar gingen eten. Eenvoudige maar lekkere kost aan een gunstprijsje. De bediening was een ster waard, zó vriendelijk! De ober was alles behalve karig als hij de glazen vulde. Je hoeft je niet uit te dossen als je hier gaat eten, het gaat er heel gewoontjes en gemoedelijk aan toe. Ik las op voorhand zowel positieve als negatieve reviews over het hotel en was een beetje ongerust, maar voor ons werd het een meevaller! We hadden wél op voorhand gevraagd voor een zo ruim mogelijke en rustig gelegen kamer. De valetparking was ideaal. We reden bij aankomst tot voor het hotel en bij vertrek werd de wagen weer netjes voorgereden. Het geld dat je hiervoor betaalt best wel waard! In de bar waren verschillende personeelsleden, sommige erg vriendelijk, anderen een stuk minder, maar dat is overal zo! Wij lagen er niet wakker van! Bij aankomst vonden we ook enkele pralines op de kamer, lekkere attentie!
Het hotel ligt zeer dichtbij het museum en de oude stadskern, amper 10 minuutjes stappen. Meer
Minder weergeven