Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Booking.com
US$ 90
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28/08/22
Destinia.com
US$ 75
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/08/22
Expedia.comUS$ 84
PricelineUS$ 86
TravelocityUS$ 84
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (142)
Beoordelingen filteren
142 resultaten
Waardering van reizigers
22
45
41
22
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
22
45
41
22
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 142 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2016 via mobiele applicatie

Op een winterse dag naar Lille zicht een goedkoop hotel. Maar dit is toch beneden verwachting kamers zijn klein. Receptie slordig. Bar triestig. Kortom een negatieve ervaring. Ligt in een achterbuurt van Lille

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PatrickDV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 december 2016 via mobiele applicatie

Aardig hotel voor deze prys (1 nacht 58.50) op loopafstand van oude centrum, auto kan je gratis geparkeren by hotel en gratis wifi, ontbyt 10 eu beetje geduld en er is alles wat je wil, wy waren tevreden.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank sven0411
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 maart 2016 via mobiele applicatie

We volgen twee dagen hier een cursus. Het zaaltje is klein en benauwd, de aandacht van het personeel beperkt, zeer dure koffie (andere prijs gerekend dan op de prijskaartje vermeld), sompig toilet.
Kortom: matig.

Bij aankomst geen kopje koffie of een warm welkom. Wat een kleine plus is: een mooie afgeschermde parkeerplaats.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank TarciesK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Zebert, Adjoint de direction van Kyriad Lille Gare - Grand Palais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2016
Google-vertaling

Bonjour Madame, Monsieur,

Suite à votre séjour au COMFORT HOTEL LILLE EUROPE, toute notre équipe vous remercie de votre visite et de votre temps passé à nous faire part de votre séjour dans notre établissement.

Nous sommes vraiment navrés que la prestation et le niveau de service n’aient pas été à la hauteur de vos attentes, et nous vous prions de bien vouloir nous en excuser.

Nous vous prions de croire que toutes les mesures nécessaires seront rapidement mises en œuvre afin d’améliorer la qualité de la prestation évoquée.

Cordialement

Pierre.d

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2015

Goed en proper hotel,centraal gelegen,bewaakte afgesloten parking.Choping center om de hoek.spijtig dat er geen bar in het hotel aanwezig was,heb er alleszins geen gezien.
Goede nette kamers en voldoende ruim.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank FrankS61
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Zebert, Directeur général van Kyriad Lille Gare - Grand Palais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2015
Google-vertaling

Hello,

Thank you for your stay in the COMFORT HOTEL LILLE EUROPE.
It was nice from you to leave a message on our hotel.

We hope to see you soon again.

Kind regards.

Bert.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2015 via mobiele applicatie

Kamers zijn niet ruim, maar modern ingericht en schoon. Eetzaal is sober ingericht. Het ontbijt is prima. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt op 15 minuten lopen van het centrum.

Datum van verblijf: maart 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 574albertb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Zebert, Directeur général van Kyriad Lille Gare - Grand Palais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2015
Google-vertaling

Hello,

Glad that your stay was good.
Our team works hard everyday to satisfy custumers.
The Comfort Hotel Lille Europe thanks you for your stay and would be pleased to see you again.

Thank you.

Bertrand, Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken