Hylke S

Centraal gelegen maar te duur voor wat je krijgt.

3,0 van 5 bollen6 jan 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel is op een centrale plek in Lille wat fijn is als je de stad wil verkennen is alles op loopafstand.
De auto is tegen een prijs van €20 te parkeren in een parkeergarage onder het hotel, toen wij er waren plek genoeg.

Kamer is klein. Kamer is verouderd en kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Ontbijt viel tegen, weinig keus maar best prijzig.

Personeel vriendelijk.

Prijs /kwaliteit , €130 met ontbijt 2 personen voor 1 nacht + parkeren €20 totaal €150 .
Veel geld.
Datum van verblijf: januari 2024
Hôtel Mercure Lille Centre Vieux-Lille, Directeur général van Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 17 feb 2024
Dear Sir, Dear Madam,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hôtel Mercure Lille Centre Vieux-Lille.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Rest assured that we take note of your remarks to improve our facilities and services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Salon Eklo Lille
2.7 km van Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 17 augustus 2022 via mobiele applicatie

Lille, leuke stad waar je vaak alleen snel langsrijdt. Toch de moeite waard eens een keer een dag door te brengen. Hotel was prima familliekamer verassend met 2 etages, ontbijtbuffet prima verzorgd, parkeren mogelijk onder het hotel, electrisch opladen (mennekes) mogelijk. Sfeer terras iets minder (binnentuin met kunstgras). Wel midden in het centrum.

Kamertip: Parkeren mogelijk, electrisch opladen mogelijk.
Datum van verblijf: augustus 2022
Hôtel Mercure Lille Centre Vieux-Lille, General Manager van Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2022

Dear Mister WILTSCHUT,

We thank your for your comment concerning your stay at the Hôtel Mercure Lille Centre Vieux-Lille.

We are delighted to read that you enjoyed your stay in our establishment.
As we strive to improve our services, your feedback is very important for us to know if our hotel meets your needs and if we need to improve certain aspects of our facilities.

We look forward to welcoming you again in our hotel.

Best regards,
Le Mercure Lille Centre Vieux-Lille

Beoordeeld op 4 februari 2020

De ideale ligging, samen met de ondergrondse parking maken van dit hotel een echte aanrader om Rijsel te bezoeken. De service is vriendelijk. Het ontbijt is verzorgd en de kamers zijn aangenaam. De verhouding prijs/kwaliteit is aanvaardbaar.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 8 januari 2020

Kamer OK -badkamer enkel met douche vrij klein. vriendelijke ontvangst.Ontbijtbuffet :voldoende keuze
en degelijke kwaliteit.Je kan te voet voor stadsbezoek naar het centrum.Parkeren is zo goed als onmogelijk!Gelukkig en ideaal is er een ondergrondse parkeergarage met rechtstreekse toegang per
lift in het hotel,tegen (vrij hoge betaling weliswaar)maar het is wel gemakkelijk.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 20 december 2019

Het hotel is heel goed gelegen om de binnenstad te bezoeken. Rustige ligging. Prijs/kwaliteit: OK
Héél uitgebreid ontbijt. Ondergrondse parking van het hotel is positief (overal betalend parkeren in Rijsel).

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 17 november 2019 via mobiele applicatie

1 nacht geslapen in het hotel. Kamers zijn niet groot maar alles zit ervoor en aan. Bedden slapen goed. Rustige ligging. Het ontbijt vraagt wat geduld, aanvul is slecht. Kaas, vleeswaren, kopjes en brood zijn regelmatig op. Brood woord dan aangevuld met 1 stokbrood, is dus zo weer leeg. Wel lekker beleg. Keuze van brood is beperkt.

Datum van verblijf: november 2019