Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 132
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 147
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 102
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/08/22
Hotels.comUS$ 147
TravelocityUS$ 147
eDreamsUS$ 132
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (366)
Beoordelingen filteren
366 resultaten
Waardering van reizigers
64
150
85
36
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
64
150
85
36
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 366 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2019

kleine kamer, maar goed om de stad te verkennen, 5 minuutjes wandelen naar het centrum met de auto moet je nog wel een redelijke dure stadsgarage in de buurt opzoeken. verder propere kamer en vriendelijk en behulpzame receptionisten.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank goldwinger1000
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben hier geslapen met 17 personen voor een vrijgezellenfeest. Restaurants en kroegen zijn goed te bereiken. Bedden slapen fijn, kamer prima, badkamer netjes al is de waterdruk heel laag.

Normaal gezien kan je om 15.00u inchecken, maar omdat er een schoonmaakster ziek was, was de laatste kamer pas na 18.00u klaar. Er werd geen alternatief aangeboden, op ons eigen verzoek mochten we in de ontbijtzaal wachten. Er werd ons ook gevraagd om in 2 groepen te ontbijten, omdat het anders niet zou passen. De ontbijtzaal is klein en heeft geen ramen.

Wij zaten in het gedeelte dat niet bereikbaar is met de lift, dus vrij veel trappen naar de 4e verdieping.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank FeStoffels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 mei 2018 via mobiele applicatie

Prima plek voor een weekendje Lille. Wij hadden een 3-persoonskamer aan de achterkant. Het uitzicht is inderdaad niet denderend. Maar het is wel heerlijk rustig. En uiteindelijk waren we de hele dag op pad. Op loopafstand van het centrum. Vriendelijk personeel. Kamer prima voor 2 nachten. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Dit deden we in de stad zelf. Geen parkeergelegenheid van het hotel zelf. In de straat betaald parkeren. Auto geparkeerd in parkeergarage Le nouveau siècle. €26 voor 3 dagen. Deze garage ligt op 15/20 minuten lopen vanaf het hotel.

Datum van verblijf: mei 2018
Bedank TamaraV1972
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 april 2018

ontbijt was karig - weinig keuze in brood assortiment, Ontbijtzaal was ondergronds zonder licht van buiten. Het uitzicht van de kamer was slecht. Alleen Franstalige tv zenders. Het personeel was vriendelijk en aardig.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank HarmannusW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 april 2018

Alles perfect. tafels afruimen bij ontbijt als gasten klaar zijn is mijn tip. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Verder vriendelijke mensen. echt aan te bevelen. Dicht bij het centrum. Rustig hotel. I beveel het aan bij andere mensen.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hemmoboven
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken