Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 70
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/08/22
Expedia.com
US$ 70
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/08/22
Agoda.com
US$ 68
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 70
PricelineUS$ 70
TravelocityUS$ 70
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (807)
Beoordelingen filteren
807 resultaten
Waardering van reizigers
115
348
227
74
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
115
348
227
74
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 807 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2020

een heel leuk hotel kamers heel goed personeel aan balie zeer beleefd en hulpzaam auto in parking van hotel kunnen zetten want was anders moeilijk om een staanplaats buiten te vinden ook was alles gemakkelijk bereikbaar vanuit hotel het enige minpunt is dat er geen koffer ter plaatse is in de kamer

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Nelly W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
maryse FELIX, Autre van Hotel Lille Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2022
Google-vertaling

Dear Nelly,
Thank you so much for your nice feedback !
Forinformation, there is a luggage room at the reception, may be for your next stray.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2020

Perfecte locatie, "plakt" namelijk aan het shoppingcenter EuraLille :-)
En van daar uit is het zo'n 10min max stappen naar het oude stadsgedeelte en de andere boetiekwinkeltjes.
Zeer prijsbewust, ontbijt is 11.50eur pp.,parking op voorhand te reserveren 11.50/nacht (was vrij ruim maar beperkt qua aantal plaatsen).
De balie toont wat afgeleefd maar ze hebben wel de kamers vrij recent vernieuwd en die zijn ook heel proper. Minibar is goed gevuld.
Op de(kleine) badkamer is er een douche/shampoo 2 in 1 aanwezig, wel spijtig dat er geen aparte bus stond aan de wastafel, je moest je altijd over het bad buigen.
Best met het raam dicht slapen voor het nachtlawaai (trein, fuivers).
Ontbijt is ok met een prachtig uitzicht omdat je op het 2e zit, koffie, koffiekoeken en fruitsap (wel vanuit een doos) waren van kwaliteit, niks warms tenzij gekookte eitjes.
Ideaal voor een shopping/citytrip!

Datum van verblijf: februari 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 93kristelv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
maryse FELIX, Autre van Hotel Lille Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2022
Google-vertaling

Dear 93kristelv,
We would like to thank you for taking the time to send us your positive feedback. We are delighted to hear that you enjoyed the breakfast and our rooms.
We apologize for comment about noise nuisance. We take your request into account. For your next stay, You can request a room at the back of the hotel for more privacy.
We hope to welcome you back very soon again
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2019 via mobiele applicatie

Afgelopen weekend verbleven we in Hotel Lille Europe, een eenvoudig, maar zeer prettig hotel in het midden van de stad. De kamer had een prima tweepersoons bed en keurig schoon sanitair. Ook het ontbijt was uitstekend. Het hotel ligt precies tussen 2 treinstations en beschikt over een eigen parkeergarage. Een uitstekend hotel voor een heel redelijke prijs. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Michel H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
maryse FELIX, Autre van Hotel Lille Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2022
Google-vertaling

Thank you so much for your nice comment ! we appreciate:-)
hope to see you soon,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2019 via mobiele applicatie

Wij boekten dit hotel met het oog op comfortabel de Tgv te kunnen nemen de dag erna. Toen we toekwamen merkten we meteen dat er geen airco aanwezig was. Wel een mini ventilator die amper effect had. (Het was de voorbije dagen +30 graden geweest)
Uit de badkraan kwamen een soort bruine schilfertjes mee met het water, zelfs na 1 maal vullen en spoelen bleven ze komen, een ontspannend badje zat er dus niet in.

De volgende ochtend was het heel hard aan het regenen. Gezien mijn man in de plaaster ligt en met krukken loopt had ik meer dan een half uur op voorhand naar de receptie gebeld met de vraag naar een taxi. De taxi kwam nooit opdagen, geen paraplu te verkrijgen aan de receptie. Gevolg: een hoogzwangere ik en man op krukken mochten ons zeer hard haasten door de regen om de tgv te halen...

Op de koop toe was onze reservatie ‘incl ontbijt om mee te nemen’ maar dat hebben we niet gezien.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sophietjeDG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
maryse FELIX, Autre van Hotel Lille Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2022
Google-vertaling

Dear Sophie,
We are sorry to read your comment, Please do not hesitate to contact us directly to discuss it.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2019

Voor onze reis naar SF namen we dit hotel om de dag erna de tgv te nemen naar CDG airport. Er was geen airco in de kamer en we hadden de pech dat ze juist met wegenwerken bezig waren. Een raam openzetten was dus geen opties, jammer.

Datum van verblijf: juli 2019
2  Bedank Arne0706
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
maryse FELIX, Autre van Hotel Lille Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2022
Google-vertaling

Dear Arne0706,
Hello Erin Mclnerney,
Thank you for sharing your opinion about your stay at the Lille Europe Hotel.
Our project to install air conditioning in the hotel has been postponed because of the Covid health crisis.
However, please note that we have equipped our rooms with fans.
We look forward to seeing you again soon!
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken