Jennifer G
Den Bosch, Nederland

Mooi hotel, verouderde kamer

3,0 van 5 bollen26 dec 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het gebouw is echt heel mooi! De sfeer die er hangt , de aankleding, alles klopt.
De medewerkers van de receptie zijn vriendelijk en helpen je graag verder.
De kamer is groot maar wel verouderd. Vloerbedekking in de kamer, is fijn aan je voeten maar natuurlijk niet van deze tijd.
Weet niet of alle kamers dit hadden maar wij hadden alleen ramen aan de kant van de gang dus geen direct zonlicht in de kamer of frisse lucht.

Het ontbijt hebben wij geen gebruik van gemaakt dus dat weet ik niet.
Datum van verblijf: december 2024
Sophie POUYOUNE, Directeur général van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 26 dec 2024
Dear Jennifergovers,
hank you for sharing your feedback! We're delighted that you appreciated the beauty and ambiance of our historic building, as well as the friendly and helpful service provided by our reception team.

We’re sorry to hear that the room did not fully meet your expectations. While our carpets are chosen for comfort, we understand the importance of modern updates and will take your comments into account as we plan future renovations. Regarding the window orientation, some rooms do face the interior to preserve the building's historic structure, but we’re happy to help with room preferences during your next visit.

We hope to welcome you back soon for an even better experience!
With best regards,
Roomservice
2.2 km van Couvent des Minimes - Alliance Lille
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 1 april 2024

Het hotel biedt super bedden, een super relaxte sfeer, mede door de ruimte, oud klooster, heerlijk eten en geweldig personeel. Leuke stad op loopafstand en prachtig park in de directe omgeving . Wij hebben super leuke dagen gehad.

Datum van verblijf: maart 2024
Guest Relation, Owner van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2024

Beste gast, bedankt voor uw opmerking! We zijn blij dat u genoten heeft van de omgeving en sfeer van ons etablissement en dat uw verblijf goed is verlopen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Sophie Pouyoune - Hotel Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2024

Bij aankomst waren we onder de indruk vh prachtige overdekt middenplein waar de bar en ook het ontbijt was, wanneer we in de kamer kwamen was dit zeer teleurstellend, kamer onder het dak, weinig ruimte, een klein raam dat vanbinnen vol schimmel hing, alsook kwam er meteen een stoffige geur je tegemoet bij het binnenstappen (tapijt vloer).
Je merkt dat deze kamer zeer verouderd was en dat was ook te merken in de badkamer (alle begrip voor de poetsploeg, maar dit kon zeker beter onderhouden worden). Als ook de lakens bevatte vlekken. De locatie is zeer gunstig als ook het personeel en het ontbijt waren top!

Datum van verblijf: januari 2024
Guest Relation, Owner van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2024

Hallo Mara,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze recensie te schrijven. We zijn blij dat u genoten heeft van de locatie, het personeel en het ontbijt. Onze excuses voor de tekortkomingen die u aantrof in uw kamer. We nemen nota van uw opmerkingen en zullen werken aan het verbeteren van onze faciliteiten en comfort. We kijken ernaar uit om u in de toekomst een betere ervaring te bieden.
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 15 januari 2024 via mobiele applicatie

Mooi verblijf in een ietwat verouderd hotel. Goede kamers met apart toilet en extra deur tussen de kamer en badkamer/ gang. Het hotel zou wel wat opfrissing kunnen gebruiken. Prachtige ligging aan het water en aan het oude centrum. Ontbijt ok

Datum van verblijf: januari 2024
Guest Relation, Owner van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 januari 2024

Hallo joerilse,
Bedankt voor uw commentaar. We zijn blij dat u een aangenaam verblijf heeft gehad in ons hotel. We horen uw opmerkingen over de veroudering van ons etablissement en we kunnen u verzekeren dat we de nodige verbeteringen zullen aanbrengen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 31 oktober 2023

Over personeel, ontbijt, restaurant en bar geen klachten. Anderzijds zijn de kamers dringend aan een upgrade toe. Vast tapijt met vlekken oogt en is niet hygiënisch. Ook in de badkamer zijn sporen van schimmel zichtbaar en was de douche niet voldoende afgesloten. Prijs-kwaliteit is dit niet ok terwijl een prachtig hotel verwacht werd, waren de kamers een afknapper. Jammer.

Datum van verblijf: oktober 2023
Guest Relation, Owner van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2023

Hallo Jo,

Hartelijk dank voor uw opmerkingen. We waarderen uw positieve feedback over ons personeel, ontbijt, restaurant en bar. We begrijpen uw bezorgdheid over de staat van de kamers en nemen nota van uw opmerkingen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We zullen ervoor zorgen dat deze problemen worden opgelost.

We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen en u de ervaring te bieden die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet

Beoordeeld op 17 augustus 2023 via mobiele applicatie

Een prachtig gebouw, op perfecte ligging, loopafstand van het oude centrum.
Gastvrije ontvangst. Mooie, schone kamer. Alles aanwezig en heerlijk rustig.
Ook de bediening in de lounge was top!!!
Meer dan uitgebreid ontbijt.
Echt een aanrader!!!

Kamertip: Let op: Google Maps brengt je naar de verkeerde kant van het water.
Datum van verblijf: augustus 2023
Guest Relation, Owner van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2023

Hallo Frankie,

Het is een genoegen om uw commentaar te lezen en we danken u hiervoor. We zijn blij dat we zo'n enthousiaste reactie hebben gekregen op uw verblijf bij ons en zijn ook blij dat we zo'n hoge standaard van dienstverlening hebben kunnen bieden.

We verwelkomen u graag terug voor uw volgende verblijf in Lille.

De directie