ZenHotels.com
StayForLongUS$ 133
Trip.comUS$ 141
Beoordeeld op 29 mei 2022

We kozen het hotel omdat het dichtbij de Zoo van Lille gelegen is en omdat er een bewaakte parking is.
Kamers zijn ruim en alles is aanwezig. Ook een zeer ruime inloopdouche. Het ontbijtbuffet is uitgebreid voor Franse normen, verschillende soorten brood, broodjes, croissants, ontbijtgranen, fruit, eitjes, charcuterie, kazen enz.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 14 november 2021 via mobiele applicatie

Een charmant hotel dicht aan het centrum gelegen. Het is een gerestaureerd klooster, de entourage is daardoor erg mooi. Fijn ontvangst, eigen pakeergelegenheid en een goed restaurant. In de bar is het leuk vertoeven met een mooi glas wijn. Het ontbijt valt iets wat tegen: het buffet ia klein van opzet en er is geen vers sap.

Datum van verblijf: november 2021
christophe Bocquet, Directeur général van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2021

Dear Silvan K,
Firstly, we would like to thank you for choosing our hotel Couvent des Minimes for your stay and for your review. We are glad to read that the hotel pleased you.
We hope to see you again in our hotel for a future stay with us.
Best Wishes
The Alliance hotel team

Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

Totaal ongeïnteresseerd en uitgeblust personeel. Hotel heeft grondige opfrisbeurt nodig. Ontbijt ondermaats, brood en pannenkoeken werden niet bijgevuld. Atrium is interessant om te zien. Ideaal voor liefhebbers van allerlei soorten tapis-plein met vlekken. Veel last van nachtelijk lawaai op de parking (luidruchtige gasten van trouwfeest in het hotel). Trieste kamer met ouderwets meubilair en ‘kunst’ uit de jaren ‘90.

Datum van verblijf: september 2021
christophe Bocquet, Directeur général van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2021

Dear 90kristofs,
Firstly, we would like to thank you for choosing our hotel Couvent des Minimes. We are sorry to read that your stay did not match your expectations and we would like to apologize for this . Our rooms will be renovated in the coming months.
We hope to see you again in our hotel for a future stay with us.
The Alliance hotel team

Beoordeeld op 2 augustus 2021 via mobiele applicatie

Vrij groot hotel aan de rand van het centrum van Lille. Het gebouw is indrukwekkend, met een grote centrale ruimte die omzoomd wordt door de kamers. Parkeergelegenheid bij het hotel.
Op loopafstand van het centrum aan een waterbassin.
Kamer redelijk ruim, ook de badkamer. Douche was krakkemikkig opgehangen, het duurde zo lang tot het warme water doorkwam dat ik het bijna had opgegeven.
Het was erg warm in het hotel, hoewel het buiten slechts 19C was en recent ook niet warm was geweest.
Instabiele wifi. Ontbijt gemiddeld.
Voor de prijs had ik wel wat meer verwacht.

Datum van verblijf: juli 2021
christophe Bocquet, Directeur général van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2021

Dear Frankd278,
Firstly, we would like to thank you for choosing our hotel Couvent des Minimes. We are sorry to read that your stay did not match your expectations and we would like to apologize for this. We hope to see you again in our hotel for a future stay with us.

Kind Regards
L'équipe de l'hôtel Alliance

Beoordeeld op 1 maart 2020

Wanneer je zegt dat er WIFI aanwezig is en je gaat met zakenlui of met jongeren dan verwacht je ook bereikbaarheid in het hotel. Niet dus. Na een 2de maal de vraag gesteld te hebben was er plots wel WIFI, toch voor een uurtje of twee. Het hotel is mooi gerenoveerd maar alle kamers komen uit op het centrale gedeelte waardoor de pianist of de receptie de rust in de kloosterkamer danig verstoord. Hier kan ik voor een congres/business niet terecht dat is duidelijk. Hecht u geen belang aan WIFI dan is dit de perfecte place to be.

Kamertip: Kies een kamer met de garantie van WIFI anders heb je WI-No (Wireless Nothing)
Datum van verblijf: februari 2020
christophe Bocquet, Directeur général van Couvent des Minimes - Alliance Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2020

Dear Mr Qualitylabel,

Thank you for choosing the Hotel ALliance Couvent des Minimes.

We are sorry to read that your experience with us was not up to your satisfaction.
During your stay, we had issues with the wifi in the whole hotel which have been fixed the day after.

Once again, please accept our apologize regarding this exceptional issue and we hope to have the chance to be welcoming you back

With kindest regards,

Christophe Bocquet