Madelon
Loenen aan de Vecht

Fijn hotel op een centrale plek.

Beoordeling van Grand Hôtel Bellevue
4,0 van 5 bollen5 nov 2023 beoordeeld
We hadden een modern ingerichte kamer met uitzicht op het grote plein. Lille op z'n best. Centraal gelegen hotel met heerlijk ontbijt.
Check out verliep wat wonderlijk. Na een paar minuten te hebben gewacht op de receptioniste bleek de betaling niet te lukken vanwege slechte wifi. Dat kan beter voor een vier sterren hotel.
Datum van verblijf: november 2023
Gereageerd 7 nov 2023
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw opmerking! We zijn erg blij dat u genoten heeft van onze kamer en onze locatie in Lille. We verontschuldigen ons voor het ongemak veroorzaakt door het Wi-Fi probleem en zullen ons best doen om dit in de toekomst te vermijden.

We hopen u snel weer te zien,

Boris Delecroix - Manager
1.7 km van Grand Hôtel Bellevue
2.4 km van Grand Hôtel Bellevue
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 1 maart 2023

meer centraal kan je niet logeren. Waarrdoor alle bezienswaardigeheden, winkels, restaurants,... op wandelafstand liggen.
En als dan het personeel aan de receptie, in de ontbijtzaal alsook het poetspersoneel ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk zijn, is dit hotel zeker een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2023
Boris DELECROIX, General Manager van Grand Hôtel Bellevue, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2023

Dear guest,

We sincerely thank you for this great feedback. My team and I are very happy to hear that your stay was to your complete satisfaction.

We are delighted that your experience was a success thanks to the professionalism and friendliness of our staff. Thank you too for pointing out our location, it's one of our assets, indeed !

We hope to see you again soon.

Kind regards,

Boris Delecroix - Director.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2022

Mooie kamer,vlakbij grote markt.
Vriendelijke bediening.
Een aanrader!! Kamer had uitzicht op markt wat het toch wel bijzonder maakte nu tijdens de kerst met al zijn kleurrijke verlichting. Zelfs op het bed werden er gedroogde rozenblaadjes gelegd ,wat toch een bijzondere romantische attentie was.kamerwas voorzien van alle luxe, koffiezet groot beeldscherm haardroger ed. Prijs kwaliteit top!!!

Datum van verblijf: december 2022
Boris DELECROIX, General Manager van Grand Hôtel Bellevue, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Dear Ingrid,

Thank you for this positive feedback. We are delighted to read that you enjoyed your stay with us.

It's great to know that you liked our room and the magnificent view to the Grand'Place. It's true that our hotel has a privileged location which allows you to enjoy the best part of Lille.

We look forward to your next visit.

Kind regards,

Boris Delecroix - Director.

Beoordeeld op 14 september 2022 via mobiele applicatie

Leuk hotel in het centrum van Lille. Heel vriendelijk personeel en er was 1 onthaal bediende die zelfs Nederlandse praat. Het was een mooie en grote slaapkamer met een mooie badkamer en de toilet was apart. Smorgens heb je een uitgebreid ontbijtbuffet ter beschikking.

Kamertip: Hotel heeft geen eigen parking.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 12 augustus 2022 via mobiele applicatie

Erg fijn hotel.

Voordelen:

Ligging (10): ligging midden in het centrum

Kamers: (10)
Schone ruime kamers. Lekker bedden (8)
Wij hadden een kamer met uitzicht geboekt. Maar dit wat helaas niet het geval.

Parkeren (nvt):
In naast gelegen parkeer garage. Kosten weet ik even niet meer. Maar valt echt mee.

Ontbijt (7):
Toen wij er waren was er niet hee veel keus. En werd het niet meer aangevuld. Maar wat er was was prima

Nadelen:

Eigenlijk geen. Hotel is wel wat aan de hoge kant kwa kosten 180,- voor ene nacht.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 5 mei 2022

Het hotel ligt op een goede locatie. Winkels, restaurants op loopafstand. Middenin het oude centrum met een parkeergarage om de hoek. Kamer is leuk ingericht, fijne bedden, schoon en heel rustig. Prima ontbijt.

Datum van verblijf: april 2022