Pilot Jens
Gent, België

Geen slecht hotel

4,0 van 5 bollen29 dec 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
In de week tussen Kerst en Nieuwjaar in dit hotel verbleven voor ons uitje naar Lille.

Ik had al heel veel slechte reacties gelezen over het hotel omwille van de verbouwingen. We hielden ons hart vast en overwogen zelfs om op het laatste moment van hotel te wisselen.

Om eerlijk te zijn is het veel beter meegevallen dan we dachten. Het is inderdaad zo dat het hotel een halve bouwwerf is. Maar op zich is het wel perfect te doen om er te verblijven.

De werkmensen beginnen pas tussen 8u en 9u 's morgens. Dus al bij al nog tijd zat om te ontwaken. Dan pas hoor je hier en daar eens wat bonken van een hamer en eens een machine die kort gebruikt wordt maar veel meer dan dat ook niet.

Onze kamer was een standaard kamer. Wel een beetje uitgeleefd maar op zich wel oké. Ze was zeer proper en alles werkte wat moest werken. Badkamer wel langs de kleine kant maar wel met bad en douche voorzien. Het toilet is een aparte ruimte in de kamer wat je niet vaak tegenkomt, wat ik op zich wel positief vond.

Het ontbijt was lekker maar beperkt. Ook hebben ze een serieus probleem met aanvullen. Voor croissants en chocoladebroodjes moest men soms heel lang wachten voor de verse lading aankwam in de zin van een kwartier tot een half uur. Ook een smile van het personeel in de ontbijtzaal moet je niet verwachten. Integendeel, als men zelfs vraagt naar iets of er bijgevuld wordt dan hangt het gezicht zienderogen tot op de grond bijna.
Ook moet je naar buitengaan voor naar de ontbijtzaal te gaan als je van de kamer of van de receptie komt. Maar op zich is dit binnen en buiten dus storend is het niet vind ik.

Receptie is door de verbouwingen zeer klein en beperkt. Personeel was vriendelijk tegen ons. Wel misschien een aandachtspuntje qua beleefdheid bij check out, vraag of alles in orde was aan de gast. Is maar een kleine moeite. Ook bij het stadsplan misschien eens aanduiden waar het hotel gelegen is en waar de belangrijkste bezienswaardigheden zich bevinden.

Zou ik dit hotel aanraden? Op zich geen slechte ervaring gehad. Toch zeker niet zoals men schrijft, maar ik denk dat het beter is als de verbouwingen klaar zijn.
Datum van verblijf: december 2022
Kamertip: Ondergrondse parking om de hoek aan de Grand Place. 5min wandelen van het hotel. 10 a 15min...
Gereageerd 1 jan 2023
Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Lille Centre Grand-Place erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

2.5 km van Novotel Lille Centre Grand-Place
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 12 oktober 2022

-vriendelijk onthaal
-prima, nette kamer en goede bedden
-aan straatkant veel lawaai 's nachts
-ontbijt vergeleken met enkele jaren geleden niet meer top! er werd niet op tijd bijgevuld met resultaat dat er regelmatig te kort was en lange wachttijd tot bijvulling. Koude pannenkoeken en wafels, koffiemachines die haperde, brood op = 20 min wachten, enz
- ongezellig ontbijten buiten de ingekrompen ontbijtruimte

Kamertip: Geen kamer aan straat kant nemen
Datum van verblijf: oktober 2022
Marie-Ange Sagniez, Guest Services / Front Office van Novotel Lille Centre Grand-Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Beste gast,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Ik had graag gezien dat je een betere ervaring had gehad. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Wij werken er hard aan om onze gasten een fantastische ervaring te bezorgen, maar in dit geval zijn wij blijkbaar tekort geschoten. Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Ik kan je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden.

Responsable Réception

Beoordeeld op 4 augustus 2022

Aangenaam hotel, vlakbij het historische centrum. Kamer wat aan de krappe kant, maar goede bedden. Fijn ontbijtbuffet. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel jammer dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Marie-Ange Sagniez, Guest Services / Front Office van Novotel Lille Centre Grand-Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022

Hoogachtend,

Beoordeeld op 19 december 2021

Top. Mooie kamer. Netjes. Zeer uitgebreid ontbijt. Top ligging. In het centrum en toch rustig. Personeel zeer vriendelijk. Volgende keer in rijsel komen we hier terug. Alles aanwezig . Zelfs koffie faciliteiten in de standaartkamer. De kamer is ook ruim en zelfs aan de straatkant stil.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 22 november 2021

Kamers mogen gemoderniseerd worden, ze zijn wel ruim en goed geïsoleerd ; praktisch is ook de nabije parking (Effia) waar je makkelijk een plaats kunt reserveren (wat nodig is als er iets te doen is in het grand Palais)

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 10 november 2021

We hebben tijdens ons bezoek aan Lille twee overnachtingen gehad in het Novotel Lille Centre Grand Place, het is ons prima bevallen, nette schone kamers en vriendelijk behulpzaam personeel. Hotel is in het Centrum van Lille met een parkeergarage om de hoek waar je tegen betaling je auto kan parkeren.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com