TripadvisorUS$ 117
StayForLongUS$ 119
ZenHotels.com
Beoordeeld op 12 oktober 2022

-vriendelijk onthaal
-prima, nette kamer en goede bedden
-aan straatkant veel lawaai 's nachts
-ontbijt vergeleken met enkele jaren geleden niet meer top! er werd niet op tijd bijgevuld met resultaat dat er regelmatig te kort was en lange wachttijd tot bijvulling. Koude pannenkoeken en wafels, koffiemachines die haperde, brood op = 20 min wachten, enz
- ongezellig ontbijten buiten de ingekrompen ontbijtruimte

Kamertip: Geen kamer aan straat kant nemen
Datum van verblijf: oktober 2022
Marie-Ange Sagniez, Guest Services / Front Office van Novotel Lille Centre Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Beste gast,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Ik had graag gezien dat je een betere ervaring had gehad. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Wij werken er hard aan om onze gasten een fantastische ervaring te bezorgen, maar in dit geval zijn wij blijkbaar tekort geschoten. Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Ik kan je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden.

Marie Ange SAGNIEZ
Responsable Réception

Beoordeeld op 4 augustus 2022

Aangenaam hotel, vlakbij het historische centrum. Kamer wat aan de krappe kant, maar goede bedden. Fijn ontbijtbuffet. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel jammer dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Marie-Ange Sagniez, Guest Services / Front Office van Novotel Lille Centre Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Lille Centre Grand-Place erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Marie Ange SAGNIEZ

Beoordeeld op 19 december 2021

Top. Mooie kamer. Netjes. Zeer uitgebreid ontbijt. Top ligging. In het centrum en toch rustig. Personeel zeer vriendelijk. Volgende keer in rijsel komen we hier terug. Alles aanwezig . Zelfs koffie faciliteiten in de standaartkamer. De kamer is ook ruim en zelfs aan de straatkant stil.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 22 november 2021

Kamers mogen gemoderniseerd worden, ze zijn wel ruim en goed geïsoleerd ; praktisch is ook de nabije parking (Effia) waar je makkelijk een plaats kunt reserveren (wat nodig is als er iets te doen is in het grand Palais)

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 10 november 2021

We hebben tijdens ons bezoek aan Lille twee overnachtingen gehad in het Novotel Lille Centre Grand Place, het is ons prima bevallen, nette schone kamers en vriendelijk behulpzaam personeel. Hotel is in het Centrum van Lille met een parkeergarage om de hoek waar je tegen betaling je auto kan parkeren.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com