Ik had al heel veel slechte reacties gelezen over het hotel omwille van de verbouwingen. We hielden ons hart vast en overwogen zelfs om op het laatste moment van hotel te wisselen.
Om eerlijk te zijn is het veel beter meegevallen dan we dachten. Het is inderdaad zo dat het hotel een halve bouwwerf is. Maar op zich is het wel perfect te doen om er te verblijven.
De werkmensen beginnen pas tussen 8u en 9u 's morgens. Dus al bij al nog tijd zat om te ontwaken. Dan pas hoor je hier en daar eens wat bonken van een hamer en eens een machine die kort gebruikt wordt maar veel meer dan dat ook niet.
Onze kamer was een standaard kamer. Wel een beetje uitgeleefd maar op zich wel oké. Ze was zeer proper en alles werkte wat moest werken. Badkamer wel langs de kleine kant maar wel met bad en douche voorzien. Het toilet is een aparte ruimte in de kamer wat je niet vaak tegenkomt, wat ik op zich wel positief vond.
Het ontbijt was lekker maar beperkt. Ook hebben ze een serieus probleem met aanvullen. Voor croissants en chocoladebroodjes moest men soms heel lang wachten voor de verse lading aankwam in de zin van een kwartier tot een half uur. Ook een smile van het personeel in de ontbijtzaal moet...In de week tussen Kerst en Nieuwjaar in dit hotel verbleven voor ons uitje naar Lille.
Het ontbijt was lekker maar beperkt. Ook hebben ze een serieus probleem met aanvullen. Voor croissants en chocoladebroodjes moest men soms heel lang wachten voor de verse lading aankwam in de zin van een kwartier tot een half uur. Ook een smile van het personeel in de ontbijtzaal moet je niet verwachten. Integendeel, als men zelfs vraagt naar iets of er bijgevuld wordt dan hangt het gezicht zienderogen tot op de grond bijna.
Ook moet je naar buitengaan voor naar de ontbijtzaal te gaan als je van de kamer of van de receptie komt. Maar op zich is dit binnen en buiten dus storend is het niet vind ik.
Receptie is door de verbouwingen zeer klein en beperkt. Personeel was vriendelijk tegen ons. Wel misschien een aandachtspuntje qua beleefdheid bij check out, vraag of alles in orde was aan de gast. Is maar een kleine moeite. Ook bij het stadsplan misschien eens aanduiden waar het hotel gelegen is en waar de belangrijkste bezienswaardigheden zich bevinden.
Zou ik dit hotel aanraden? Op zich geen slechte ervaring gehad. Toch zeker niet zoals men schrijft, maar ik denk dat het beter is als de verbouwingen klaar zijn.Meer
Minder weergeven