Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Novotel
US$ 111
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 111
Expedia.comUS$ 111
PricelineUS$ 111
Hotels.comUS$ 111
TravelocityUS$ 111
TraveluroUS$ 114
alle 20 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.245)
Beoordelingen filteren
1.245 resultaten
Waardering van reizigers
283
655
223
64
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
283
655
223
64
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.245 beoordelingen
Beoordeeld op 22 november 2021

Kamers mogen gemoderniseerd worden, ze zijn wel ruim en goed geïsoleerd ; praktisch is ook de nabije parking (Effia) waar je makkelijk een plaats kunt reserveren (wat nodig is als er iets te doen is in het grand Palais)

Datum van verblijf: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Erwin134POL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2021

We hebben tijdens ons bezoek aan Lille twee overnachtingen gehad in het Novotel Lille Centre Grand Place, het is ons prima bevallen, nette schone kamers en vriendelijk behulpzaam personeel. Hotel is in het Centrum van Lille met een parkeergarage om de hoek waar je tegen betaling je auto kan parkeren.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Henk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2020

Centraal gelegen hotel in Rijsel, dicht bij de grote markt. Het hotel beschikt over geen eigen parking, maar je kan je auto prima kwijt in de zeer nabijgelegen openbare parking. Onthaal in het hotel kon wat vriendelijker maar voor het overige waren we tevreden over ons verblijf aldaar. Kamers zijn wel niet zo groot. Confort en stilte door de prima isolatie van de ramen die op de straat uitgeven is heel goed. Het ontbijt was redelijk te noemen, met voldoende keuze.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Rolanski
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marie-Ange S, Public Relations Manager van Novotel Lille Centre Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2020

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Marie Ange SAGNIEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2019

Kamers zijn net gerenoveerd. Genoeg ruimte op de kamer. Niet gehorig. Hartje centrum. Parkeren in garage achter het hotel. 1000 plaatsen. Prijs/kwaliteit goed. Het is een standaard Novotel met goede nachtrust.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank bart754
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marie-Ange S, Public Relations Manager van Novotel Lille Centre Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2019

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Marie Ange SAGNIEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Mooie, nette en ruime kamers. Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Ruime en nette badkamer met toillet en bad gescheiden.
Wij waren er toevallig en bij een bezoek aan Rijsel komen we er zeker terug.Een aanrader.
.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank chris-mieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marie-Ange S, Public Relations Manager van Novotel Lille Centre Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Lille Centre Grand-Place erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Marie Ange SAGNIEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken