Ik had dit hotel een beoordeling van 3, 4, zelfs 5 willen geven, want op zich is de accomodatie zeer goed, comfortabel, proper, goed gelegen en zeer betaalbaar.
Helaas is de covid-situatie op dit ogenblik te belangrijk om er geen rekening mee te houden.
Dat Accor in zijn beleid geen sanitaire passen controleert vind ik op zich al vreemd.
Enkele weken geleden, in een niet-Accorhotel aan de Opaalkust, werd onze sanitaire pas dagelijks gecontroleerd en dat geeft min of meer een veilig gevoel.
Maar in dit aparthotel werden ook andere maatregelen niet nageleefd.
Zowel in de lobby als in de ontbijtruimte en zelfs aan de lift liepen tal van mensen rond zonder mondmasker.
Ik heb het zelf aan de stok gekregen met 4 Nederlandse jongeren die hun mondmasker niet droegen toen ze door de ontbijtruimte liepen, maar van het personeel - helaas beperkt tot 2 jonge, misschien te onervaren meisjes - was er niemand die iets zei.
Onbegrijpelijk!
Ook hielden meerdere mensen zich niet aan de social distancing en aan de aangebrachte markeringen.
Bovendien zat in de dispenser aan de lift het hele weekend geen ontsmetter, ondanks het feit dat één van ons dit gesignaleerd heeft.
In tijden dat covid opnieuw zwaar toeslaat is dit zware nalatigheid.
Zo lang de coronacrisis er is zal ik in dit hotel niet meer komen.