ERABelgium
Belgium

Fantastische ervaring

Beoordeling van Hôtel Barrière Lille
5,0 van 5 bollen31 jul 2017 beoordeeld
Voor een event op mijn werk had ik ongeveer 75 kamers afgehuurd. De samenwerking met Hotel Barrière liep tip top in orde. We kregen eveneens de mogelijkheid om een aantal topklanten een upgrade te geven naar een suite. Mijn collega en ikzelf die alles organiseerden kregen bij wijze van bedanking ook elk een suite toegekend. Leuke verassing, dit is zeker.
Het team stelde zich heel professioneel op en was ook zeer efficiënt en flexibel. Zodra we een vraag hadden was er iemand aanwezig om ons verder te helpen.

Hygiëne van de kamers is top.

Het is er aangenaam vertoeven in het hotel. Ook al ben je er voor zaken.
Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Bezocht voor zaken
Gereageerd 2 aug 2017
Dear EAR Belgium,
We very much appreciate your comments regarding your stay. It is always a pleasure to receive positive feedback.

I'm sure these comments will stimulate our entire team which continually strives to improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.
Sincerely,
Salon Eklo Lille
1.9 km van Hôtel Barrière Lille
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 18 juli 2017

Door een verrassingreis van SRPRS.ME zijn wij in dit hotel beland. Het is een luxe hotel met mooie kamers. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de ligging is perfect, binnen 10 minuten is het centrum aan te lopen.

Datum van verblijf: juli 2017
Patricia_LEGROS, Directeur général van Hôtel Barrière Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2017

Het is met groot genoegen dat wij uw complimenten ontvangen.
In afwachting van een toekomstig verblijf, Geachte Mevrouw, Geachte Heer, in de uitdrukking van onze beste wensen.

Beoordeeld op 26 mei 2017 via mobiele applicatie

Personeel is enorm behulpzaam en vriendelijk, en kamer heel mooi ingericht. Toch paar minpunten: fitness is heel klein, sauna is ook beperkt en er is geen zwembad. Verder werkte de airconditioning niet goed zodat het 's nachts te warm bleef.

Datum van verblijf: mei 2017
David D, Responsable relations clients van Hôtel Barrière Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2018

We thank you for your comment. For reasons beyond our control, we have not been able to respond sooner.

Beoordeeld op 1 maart 2017

heel erg verrast, een reis geboekt via srprs.me. een reisorganisatie waarvan de bestemming onbekend blijft tot je bij een bepaalde rijrichting bent. Aangekomen bij het hotel, onze ogen uitgekeken wat een luxe. Bij de receptie vriendelijk ontvangen, Zelf de auto werd door het hotel naar de parking gebracht, wat een luxe gevoel gaf dat!
vervolgens werden we begeleid naar de hotel kamer. De stad ligt op 10 tot 20 minuten lopen! Helaas was het een erg regenachtige dag dus vonden we de stad iets minder! wij denken dat deze stad in de zomer een mooiere ervaring geeft.

Het hotel is een absolute aanrader!!!!

Datum van verblijf: februari 2017
Patricia_LEGROS, Directeur général van Hôtel Barrière Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2017

Beoordeeld op 4 december 2016

Alles was top !!! Wij zijn zeer frequente hotelbezoekers en het was zeer lang geleden dat we zulks een goed totaalervaring hebben gehad.Je komt aan en men parkeert je auto veilig en dit voor de normale prijs van 15 euro.Super personeel,begeleiding tot op de kamer,bagage netjes op de kamer geplaatst. De kamer klopte voor ons helemaal,toffe verlichting,knappe badkamer met goede produkten,goed bed,badjas,slippers,koffie en thee voorziening,kluisje....lekker ontbijt. Voor ons gewoon top en wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: december 2016
Patricia_LEGROS, Directeur général van Hôtel Barrière Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 december 2016

Beoordeeld op 25 november 2016 via mobiele applicatie

Hier 1 nachtje verbleven, leuke ervaring. Auto voor de deur werd door hotel zelf naar parking gebracht. Begeleiding en uitleg op de kamer. Dan even relaxen in de sauna en Hammam, straat oversteken en euralille binnen stappen. In 10 minuten in het centrum. Lekker ontbijt, maar daar was er een minder enthousiaste medewerker. Zeker een aanrader

Datum van verblijf: november 2016
Patricia_LEGROS, Directeur général van Hôtel Barrière Lille, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2016