Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 59
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 59
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 56
Aanbieding bekijken
FindHotel
eDreamsUS$ 59
Etrip
alle 9 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (489)
Beoordelingen filteren
489 resultaten
Waardering van reizigers
92
272
78
24
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
92
272
78
24
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 489 beoordelingen
Beoordeeld op 4 januari 2019

Prima hotel voor een kort verblijf. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Een goede parkeergelegenheid erbij besteld.
We hadden de familiekamer en die was prima, alles wat je nodig had was aanwezig en goede bedden en schone kamer.
Ontbijt was ook prima voor zo'n goede prijs, 6,85 pp en dan had je ruime keuze.
Vers stokbrood, crossants, scrambled eggs, jus, koffie en thee en alles in buffet vorm.
Het was wel druk in de ontbijtzaal.
Wij zijn met de metro naar het centrum van Lille gegaan,slechts 2 haltes.
Al met al een prettig verblijf voor een kort verblijf in Lille

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank kumrid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MagaliCBB, Gérant van B&B Hotel Lille Centre Grand Palais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2019
Google-vertaling

Dear guest,
Thanks a lot for your feed back.
See you soon in our hôtel
Magali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2018

We hebben hier twee kamers geboekt als tussenstop voor onze eindbestemming in Pornic ( Loire-Atlantique ). Hotel ligt direct aan de snelweg en dus makkelijk te bereiken. Kamers met airco zijn schoon en prima voor een overnachting. Ontbijtbuffet is uitgebreider dan we van dit soort hotels gewend zijn. Personeel is vriendelijk. Het oude centrum is op een klein half uur loop afstand.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 911ronaldh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018

Een leuk hotel lekker knus maar zeer vriendelijk ook het ontbijt is lekker dus zeker een aanrader als je in lille verblijft het is ongeveer 15 minuten wandelen naar de binnenstad waar je alle bezienswaardigheden op loopafstand hebt.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Theo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is prima, schone nette kamers.
Vriendelijk personeel. Prijs klopt prima.
Het ontbijt was prima maar er waren geen vleeswaren of kaas. Parkeergarage is klein maar goed.
Metro is 5 minuten lopen, anders 20 minuten loopafstand naar het centrum.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank ronaldj547
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij zaten 2 nachten in het hotel en dat was te doen. Kamers zijn wat klein en de afstand tot het oude centrum is 2km dus je moet toch wel een 25min wandelen.
Verder is de service prima en het ontbijt is echt goedkoop en lekker!
Geen aanrader voor lange verblijven met kinderen.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 973bramp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken