Eric L

Zeer fijn verblijf

5,0 van 5 bollen5 jan 2025 beoordeeldvia mobiele applicatie
De kamer was top, met een gratis minibar en goede wifi.
Het personeel was zeer behulpzaam met al onze vragen. Het restaurant waserg goed. Zowel voor ontbijt als diner. Verder was het hotel zeer sfeervol ingericht tijdens oud en nieuw. En op loopafstand van het centrum.
Datum van verblijf: januari 2025
Kamertip: Parking Opera vooraf reserveren. Restaurants in Vieux Lille boeken. Zeker restaurant Jane boeken.
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 7 jan 2025
Dear Eric,

Thank you for taking the time to share your experience with us. We truly value the feedback from our guests as it helps us to continuously improve.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us, particularly the comfort of your room, the complimentary minibar, and the quality of the Wi-Fi. We're also pleased that our team was able to assist you with all your questions, and we will be sure to pass on your compliments to them.

It's wonderful to know that you had a great experience at our restaurant, both for breakfast and dinner, and that you appreciated the hotel's charming ambiance, especially during the New Year's celebrations. Additionally, we are glad that the location was convenient for you, being within walking distance of the city center.

We look forward to welcoming you again to the Arbre Voyageur BW Premier Collection ****. Wishing you a wonderful day ahead.

Reception Hôtel Arbre Voyageur BW Premier Collection****
1.7 km van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 23 augustus 2024

In 1 woord fantastisch!
Op doorreis naar huis dit hotel gekozen voor een overnachting. Het hotel overtrof onze verwachtingen. Een hele mooie kamer, hotel heel stijlvol en alles super schoon. Heerlijke bedden. Fijne douche en badkamer, goed ontbijt en restaurant. Goede ligging ten opzichte van het centrum en parkeren om de hoek in de parkeer garage. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2024

Dear Traveler,

Thank you for your kind comment about our hotel ‘L'Arbre Voyageur BW Premier Collection****’.

We are pleased to know that you appreciated the professionalism of our teams and our quality services.

It is a pleasure to welcome you!

We hope to see you soon in our hotel.

Have a wonderful day,

Yours sincerely

Receptionist
Hotel l'Arbre Voyageur, BW Premier Collection

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2024

Niet twijfelen, gewoon gaan, alles is goed daar! Zoveel troeven, ligging, sfeer, de champagne, het personeel, de bedden de badkamer, Go! Geweldig hotel, we kwamen er thuis! Tip, wordt een member van best western en boiek direct nia die site, we kregen daardoor een aantal extra's

Datum van verblijf: augustus 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2024

Dear traveler,

We would like to thank you for your visit in our hotel "l'arbre voyageur - BW Premier Collection ****".

What a pleasure to read that you appreciated the service provided by our team.

We are convinced that this feedback encourages our teams to always provide the best of themselves.

We hope to welcome you soon for your next trip.

Best regards,
Reception

Beoordeeld op 22 juli 2024 via mobiele applicatie

Super vriendelijk, deden een stapje extra, aanrader! Altijd bereid om te helpen, uitstekende service en zorg. Ik raad dit mooie hotel ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, professionaliteit en topkwaliteit!

Datum van verblijf: juli 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2024

Beste reiziger,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw geweldige feedback naar aanleiding van uw verblijf bij ons in het hotel “L'Arbre Voyageur ****”.

Het verheugt ons te weten dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad en dat onze teams en diensten uw verwachtingen overtroffen!

We kijken ernaar uit om u weer te zien in Lille,

Prettige dag verder,

Met vriendelijke groeten,

Clémence
Assistante front desk manager

Beoordeeld op 1 juli 2024 via mobiele applicatie

Eind juni hier overnacht op terugreis naar Nederland vanuit vakantie in Frankrijk. Parkeergarage Opera ligt op 1 minuut lopen terwijl je vanaf de ring van Lille binnen 3 minuten rijden bij de parkeergarage bent. Het hotel zelf ligt op 5 minuten lopen van het mooie centrum van Lille. UITSTEKENDE LOCATIE DUS.
We hadden de prestige kamer met een babybed, die al keurig opgemaakt klaarstond. Hotelkamer erg groot, gigantische tv en een fantastisch bed. Douche lekker warm en goede wi-fi. Hangt wel een ietwat vieze geur in de lift en op de 4e verdieping (op de kamer zelf niet) Ontbijt boven verwachting goed, wel wat prijzig. Kom hier graag nog eens terug voor een langer bezoek aan Lille.

Datum van verblijf: juni 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2024

Dear Travelers,

We would like to thank you for taking the time to share your experience at The Hotel Arbre Voyageur Team – BW Premier Collection ****.

We are happy that you enjoyed your stay in our beautiful hotel and our beautiful city.

It is with pleasure that we will welcome you back in our hotel for, what we hope will be, another wonderful stay.

Have a good day,

Best regards,

Apprentice receptionist

Beoordeeld op 30 april 2024

Top verblijf gehad in Lille voor onze anniversary.
Vlakbij het oude centrum. Zeer vriendelijke en kundig personeel aan het onthaal. Toffe kamers, leuke bar en dito bakker. En een heel goed restaurant. (Jane)
Kortbij parking, treinstations, centrum,...

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2024

Dear Hans,

Thank you for completing the survey regarding your recent stay at our property.

Thank you for your kind comment about our hotel "L'Arbre Voyageur BW Premier Collection****".

We are delighted to hear that you had an excellent stay with us.

We hope to see you again soon.

Have a wonderful day,

Apprentice receptionist