Diederik v

Aanrader!

5,0 van 5 bollen22 jul 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super vriendelijk, deden een stapje extra, aanrader! Altijd bereid om te helpen, uitstekende service en zorg. Ik raad dit mooie hotel ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, professionaliteit en topkwaliteit!
Datum van verblijf: juli 2024
Gereageerd 27 jul 2024
Beste reiziger,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw geweldige feedback naar aanleiding van uw verblijf bij ons in het hotel “L'Arbre Voyageur ****”.

Het verheugt ons te weten dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad en dat onze teams en diensten uw verwachtingen overtroffen!

We kijken ernaar uit om u weer te zien in Lille,

Prettige dag verder,

Salon Eklo Lille
2.4 km van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection
Meer hotels in Rijsel bekijken
Beoordeeld op 1 juli 2024 via mobiele applicatie

Eind juni hier overnacht op terugreis naar Nederland vanuit vakantie in Frankrijk. Parkeergarage Opera ligt op 1 minuut lopen terwijl je vanaf de ring van Lille binnen 3 minuten rijden bij de parkeergarage bent. Het hotel zelf ligt op 5 minuten lopen van het mooie centrum van Lille. UITSTEKENDE LOCATIE DUS.
We hadden de prestige kamer met een babybed, die al keurig opgemaakt klaarstond. Hotelkamer erg groot, gigantische tv en een fantastisch bed. Douche lekker warm en goede wi-fi. Hangt wel een ietwat vieze geur in de lift en op de 4e verdieping (op de kamer zelf niet) Ontbijt boven verwachting goed, wel wat prijzig. Kom hier graag nog eens terug voor een langer bezoek aan Lille.

Datum van verblijf: juni 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2024

Dear Travelers,

We would like to thank you for taking the time to share your experience at The Hotel Arbre Voyageur Team – BW Premier Collection ****.

We are happy that you enjoyed your stay in our beautiful hotel and our beautiful city.

It is with pleasure that we will welcome you back in our hotel for, what we hope will be, another wonderful stay.

Have a good day,

Best regards,

Beoordeeld op 30 april 2024

Top verblijf gehad in Lille voor onze anniversary.
Vlakbij het oude centrum. Zeer vriendelijke en kundig personeel aan het onthaal. Toffe kamers, leuke bar en dito bakker. En een heel goed restaurant. (Jane)
Kortbij parking, treinstations, centrum,...

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2024

Dear Hans,

Thank you for completing the survey regarding your recent stay at our property.

Thank you for your kind comment about our hotel "L'Arbre Voyageur BW Premier Collection****".

Beoordeeld op 1 april 2024 via mobiele applicatie

Uitstekend gelegen aan de rand van le vieux Lille. Betalende parking vlakbij. Functionele kamer met uitstekend bed. Gratis minibar met niet-alcoholische dranken. Goed geïsoleerde kamers, die goed verduisterd kunnen worden. Kleine badkamer (slechts plaats voor 1 persoon). Goed ontbijt: geen overdadige keuze, maar kwaliteitsvolle producten. Meest negatieve element is de prijs (althans tijdens het paasweekend): echt wel hoog voor een goed, maar niet uitzonderlijk hotel.

Datum van verblijf: maart 2024
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2024

Dear Sir,

Beoordeeld op 15 januari 2024

Hotel lekker dicht bij het centrum van Lille. Mooie en schone kamers en sanitair. De sfeer in het hotel is gezellig en je kunt hier prima eten in een van de restaurants. Wij hebben gegeten in Ma Reine, was prima en fijne bediening. Het vriendelijke personeel doet zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. We komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: januari 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2024

Dear Sir OPMEER,

Beoordeeld op 26 december 2023

Dit was ons tweede bezoek aan dit hotel. Het hotel ademt gastvrijheid uit. De ontvangst is zeer vriendelijk. Mooi ruime kamer (deluxe kamer) met gratis minibar. Klein minpunt was het toilet dat lastig doorspelde. Ontbijt is zeer de moeite waard.
Alles ligt op loopafstand van het hotel (centrum, Euralille, Citadelle de Lille.

Datum van verblijf: december 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Nicolas Clauzet, Directeur général van Hotel L'Arbre Voyageur, BW Premier Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2023

Dear Traveller,

We are delighted that we were able to meet your expectations.

It was our pleasure to welcome you and take care of you during your stay in our hotel.

We hope to see you during your next visit in Lille.

Best regards,

Apprentice receptionnist