Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
91 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04/03/21
Expedia.com
91 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04/03/21
FindHotel
91 US$
87 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 4 US$
Booking.com91 US$
eDreams91 US$
Travelocity91 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (783)
Beoordelingen filteren
783 resultaten
Waardering van reizigers
99
326
236
90
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
99
326
236
90
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 783 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2019

Nette en schone gelegenheid. Naar zuidelijke maatstaven een uitgebreid ontbijt. Enige punten van kritiek zouden zijn dat de kitnaden in de douche wegens schimmel nodig verniewd moeten worden en dat de kamer nogal warm was om te slapen.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Alex D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2018

Ibis geboekt voor overnachting richting Engeland. Ligging is perfect, alles op loopafstand. Hotel en personeel echter minder. We konden geen gebruik maken van de parkeergarage, was vol volgens de niet erg gastvrije receptionist. Paar straten verderop geparkeerd, voelt niet fijn met een auto vol vakantiespullen. In de lobby/lounge/restaurant was het ongezellig. De hele lobby rook naar eten omdat het restaurant er aan vast zit. Kamer was klein, bedden heel smal en ik zou zeggen, een beetje renoveren kan geen kwaad. Kortom, prima om even te overnachten maar ik zou het geen tweede keer boeken.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellen3636
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul-Edouard W, Directeur général van Ibis Dunkerque Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2018

Bedankt voor uw terugkeer tijdens uw verblijf.
Ik bevestig dat een renovatie van kamers wordt bestudeerd. Nu dat al onze algemene diensten zijn gerenoveerd.
Tot binnenkort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2018 via mobiele applicatie

Wij waren hier op de dag dat Frankrijk het WK voetbal won. 's Avonds was hier dus wel wat te beleven! Leuk!
Fijn hotel, leuke bediening, geweldige plek in het centrum bij de haven, maar ook op loopafstand van het strand. Bed en kamer waren prima, de douche lekker ruim. Goed ontbijt en gezellige launch / receptie. Aanrader.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 1martenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul-Edouard W, Directeur général van Ibis Dunkerque Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2018

Hartelijk dank voor uw leuke opmerking over uw verblijf in ons hotel.

Tot binnenkort :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2018

Vanwege een event waren wij hier beland. De kamer was een hok. De badkamer was netjes. Gelukkig geen bad maar een normale douche. Jammer van het schuurpapier om op de wc te gebruiken. Niet meer van deze tijd en zeker niet voor de prijs van de kamer. Alle belangrijke zenders op de tv? Ja voor de Fransen denk ik wel. Nu is dat niet het belangrijkste. Ik vond het erg gehorig in de kamer. Wij zaten aan de achterkant van het hotel. De meeuwen waren erg luidruchtig maar ja dat is de natuur. De hotelgasten kunnen er ook wat van. Verbouwing in de kamer?? Geen idee maar mijn oordoppen hielden het geluid niet tegen. Het ontbijt kost € 9,95 per persoon per dag. Daar had het iets uitgebreider voor gemogen. Op zich is het dichtbij de stad dus dat is geen klagen. Er is een parkeergarage maar onze bus paste er niet in? En geen idee wat het kost om te parkeren maar op straat is het gratis. Ik denk dat ik, mocht ik ooit terug gaan, op zoek ga naar een ander hotel.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Emielia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul-Edouard W, Directeur général van Ibis Dunkerque Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2018

Bedankt voor je terugkeer.
Het spijt ons dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wij hebben kennis genomen van uw verschillende opmerkingen en suggesties.
Tot snel, ik hoop ...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2017

Alles prima :
Receptie ontvangst
Vriendelijkheid personeel
Ligging hotel
Gezellige sfeer
Ruime kamer
Voor herhaling vatbaar.
Geen twijfel : indien bestemming Dunkerke, zal het dit Ibis Hotel zijn !!!!

Beste groet.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank telenet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul-Edouard W, Stéphanie/ Responsable Hébergement van Ibis Dunkerque Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2017

Bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen.
Ik kijk er naar uit om je binnenkort weer te zien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken