Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
76 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com
76 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
76 US$
70 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 6 US$
Expedia.com76 US$
eDreams76 US$
Travelocity76 US$
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (524)
Beoordelingen filteren
524 resultaten
Waardering van reizigers
123
242
120
27
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
123
242
120
27
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 524 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het was een aardige man bij de receptie. Hij gaf ons kamers op de 2e verdieping. Daarna vertelde hij dat de lift kapot was. Terwijl we bij de boeking juist een hotel hadden gezocht met lift. Dit ivm onze gezondheid. De receptionist was de enige medewerker in het gebouw en hij zei dat als hij zijn manager zou bellen dat zij hem zou uitschelden. We hebben gevraagd of we op een andere etage of in een ander gebouw konden worden overgeboekt. Hij werkte er nog maar kort en wist niet hoe hij dat kon doen. We hebben de kamer bekeken. Prima zo op het oog. Maar we hebben besloten naar een ander hotel te gaan. bij vertrek zei de receptionist dat de lift de komende 14 dagen niet in gebruik zou zijn.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sasje33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maryline K, Directeur général van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2019
Google-vertaling

Hi,

We are sorry to know you didn't enjoy your stay in our hotel because of our lift out of order.

I'm happy to know my receptionnist welcome to you well.

Enjoy your day.

Marie, chef receptionnist

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2018

Ieder jaar tijdens de wijnbeurs overnachten wij in Duinkerke, meestal in dit hotel.Zeer goed gelegen met zichtop de haven. Vriendelijke mensen en konfortabele kamers.Een goed ontbijt en ideaal gelegen om de stad en de omgeving te bezoeken. Wij gaan zeker terug.

Kamertip: De kamers beginnen tekens van slijtage te vertonen. Nog niet veel, maar toch op te volgen.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank YokoSuno
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARYLINE D, Directeur général van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2018
Google-vertaling

Hi,

Thank you for your opinion about our hotel.

We are happy to know you enjoyed your stay in All suites appart hotel in Dunkerque.

We hope to see you again in our Hotel.

Have a nice day

Marie, Receptionist chef

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Goede prijs-kwaliteitverhouding, schoon en alle basics zijn er. Prima bedden ook. Heel geschikt voor een nachtje op doorreis. Dat er ook kamers voor langere tijd en aan studenten worden verhuurd, maak de dynamiek anders. Ligging aan het water van een van de industriehavens is wel gaaf. Jammer dat er geen horeca op het terras naast het hotel zit!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Leeuw92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2018 via mobiele applicatie

Vuil vieze kamer, rook naar urine.
We hebben andere kamer gevraagd maar niet gekregen..wat een domper op onze geplande vakantie.
Was geboekt via bongo..klacht neergelegd maar zoals verwacht geen antwoord gekregen..we hebben er niet overnacht door de vieze penetrante geur.Uitbater deed geen moeite om de kamer mee te gaan bekijken.We hebben zelf andere oplossing moeten zoeken en extra geld moeten uitgeven.
Nooit keren wij daar terug.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank Eestermans I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2018 via mobiele applicatie

Parkeren onder hotel. Receptionist zeer vriendelijk en duidelijk. Prima kamers/appartementen. Schoon en compleet ingericht. Goed ontbijt. En dat voor een prima prijs. Goede ligging. Jammer dat er geen bar oid is.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank robs2810g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken