Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Keurig hotel, ontbijt was gewoontjes maar ruim voldoende. De garage is (zeer) moeilijk te bereiken wanneer je een gemiddelde auto hebt. Er werd wel zeer vriendelijk een oplossing gezocht bij een andere parkeerplek.
Datum van verblijf: juni 2023
Kamertip:Let op: parkeerruimte onder het hotel is krap
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
Thomas PETRISSANS-SALVAYRE, Service clients/Réception van Hotel La Solitude, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 jul 2023
Beste gast,
We hebben inderdaad een parkeerplaats die indrukwekkend kan zijn als je voor het eerst aankomt, maar zoals je hebt gezien, vinden we altijd oplossingen voor onze gasten.
Het zal een genoegen zijn u weer te mogen verwelkomen,
Zeer leuk hotel zeer goed gelegen, alles op wandelafstand in het centrum. Zeer verzorgde kamers aan een zeer acceptabel budget. Mooie sfeer 's avonds en een goed restaurant. Ook het ontbijt was zeker in orde en leuk aan het water.
Datum van verblijf: juli 2022
Stel MikeBettina een vraag over Hotel La Solitude
AnnemiekvanSchie
Voorburg, Nederland
Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie
Vriendelijk personeel, heerlijk zwembad, uitzicht vanuit onze kamer op het kasteel/de burcht en de religieuze processie van de Notre Dame du Rosaire basiliek. Helaas hadden we slecht weer maar door het zwembad hebben we ons toch goed vermaakt.
Datum van verblijf: juli 2021
Stel AnnemiekvanSchie een vraag over Hotel La Solitude
Goed hotel perfect gelegen in het centrum, alles perfect te doen op loopafstand. Vriendelijk personeel, proper en net hotel, qua ontbijt ook alles volgens de gemiddelde norm. Resto en Bar ook in orde. Parking is wel iets minder handig om te betreden, maar dat is dan ook het enige "min"punt. Zeer goed verblijf gehad, een aanrader.
Kamertip: Vue sur le centre
Datum van verblijf: juli 2021
Locatie
Kamers
Stel MikeBettina een vraag over Hotel La Solitude
reeds 5 maal geweest heel netjes en gezellig hotel de kamers zijn eerder sober maar alles is aanwezig het hotel licht kort bij het heiligdom het ontbijt is wat je mag verwachten in Lourdes, geen grote luxe maar wel lekker en vers
Datum van verblijf: augustus 2019
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Stel alvermenneke een vraag over Hotel La Solitude
Reinder R
Leeuwarden, Nederland
Beoordeeld op 17 augustus 2018 via mobiele applicatie
Het hotel ligt in het centrum van Lourdes en binnen 5 minuten sta je in het hart vd bedevaart. Het is een iets wat gedateerd hotel en het ontbijtbuffet is ok (koffie smaakt naar oploskoffie). Badkamer, wc en bedden zijn prima. Parkeergarage is aanwezig, (€ 15,- per dag) maar zeer krap..
Datum van verblijf: augustus 2018
Stel Reinder R een vraag over Hotel La Solitude
HV Gestion V, Directeur général van Hotel La Solitude, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2018
Bonjour
Dank Uw Well !
François COMPAGNET Directeur Hôtel La Solitude
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.