vierurenman
Antwerpen, België

luxehotel in centrum Lourdes

4,0 van 5 bollen30 jun 2022 beoordeeld
Hotel in centrum Lourdes, op ongeveer 700 meter van de grot. Ruime betalende (15,00 ) buitenparking, helaas nauwelijks schaduw . Hotel oogt langs de buitenkant oud en versleten, betonrot heeft de terrassen aangetast - oogt zelfs gevaarlijk op de kamer ! - en aan de ingang van dit luxueuze hok hangen meterslange stofnetten, als ik dat zie dan moet het personeel dat toch ook zien. Onthaal was niet echt professioneel maar wel vriendelijk. Kregen een gratis upgrade van kamer zonder naar één met balkon, hadden bewust niet die met balkon geboekt omdat dit balkon niets voorstelde , kon niet gebruikt om buiten te zitten. Zicht op de rivier én op één toren van de kathedraal. Kamer was volledig vernieuwd , wit geschilderde muren en parket op de grond, kingsize bed , flatscreen en nespressomachine, kluisje. Matige WIFI. Enige opmerking : aan de kleine kant !
Uitstekende mooie nieuwe maar kleine badkamer met zeer comfortabele inloop regendouche én een WC apart . Zoals altijd slecht WC papier, zelfs in dit soort luxehokken bespaart men op dit soort zaken , ongelooflijk.
Fitness telde 4 cardio apparaten maar slechts één kon aangesloten op het electriciteitsnet, er was maar één draad. Spa zag er goed uit , op het terras buiten stonden 3 jacuzzi's .
Ontbijt was verzorgd en uitgebreid en er was zelfs prosecco , althans wat restjes.
Datum van verblijf: juni 2022
Kamertip: kies voor kamer met uitzicht want anders kijk je op een muur
5,0 van 5 bollenHygiëne
Victoria Leguide, Guest Services / Front Office van Belfry & Spa by Ligne St Barth, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 7 jul 2022
Dank u voor uw commentaar, wij nemen nota van uw opmerkingen en hopen dat u meer tevreden zult zijn tijdens uw volgende verblijf!
  • Hotel Website
Verdien Trip Coins na je verblijf
0.3 km van Belfry & Spa by Ligne St Barth
Meer hotels in Lourdes bekijken
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Een prachtig hotel, van binnen en van buiten. Perfect gelegen in het centrum. Als je naar Lourdes gaat, is dit hotel The Place to Be ! Ik ben drie dagen langer gebleven dan gepland, dankzij de persoonlijke service, het fijne zwembad en het heerlijke ontbijtbuffet ;)

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

Na lang zoeken eindelijk gevonden
Een eenvoudige kamer geboekt voor 1 nacht .
De airco doet het niet . Een mobiele
airco staat er . Echter de heer die hem voor ons aanzette heeft vergeten dat de afvoer naar buiten moet Laat na terugkomst bleek het 28 Gr op de kamer te zijn . De receptionist kwam kijken en deed het raam open . De hele nacht moet
het openstaan . Lekker voor ongedierte. Uitzicht 50 cm van een rots. Een herrie maakt die airco, niet normaal ! Ook haren op de grond .
Als je sterren wilt krijgen moet je geen lounge banken van Ikea neerzetten , dat past beter bij een budget hotel . Helaas is er geen andere kamer beschikbaar . Onze kamer kan niet verhuurd worden .
Morgen een stevig woordje spreken .

Datum van verblijf: augustus 2019
Laurent L, Gérant van Belfry & Spa by Ligne St Barth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019

U hebt een kleine niet-gerenoveerde kamer zonder uitzicht geboekt tegen een zeer lage prijs ... Ik zou de volgende keer aanraden om een ​​kamer met uitzicht of een junior suite te boeken voor alle comfort. Om u onze prachtige kamers te laten zien

Beoordeeld op 19 december 2018 via mobiele applicatie

Dit was ooit een prachtig hotel, maar moet gerenoveerd worden, daar is men druk mee bezig.
De beloofde superior kamer van 24m2 kregen we niet, na meten kwam ik net op 20m2. De foto’s op booking lieten bij superior ook veel grotere kamers zien. Daarnaast lag partner gelijk op de vloer van de badkamer want de wc bril zat los. Volgens de eigenaar was dit echt superior, uiteindelijk kregen we wederom kleine kamer maar nu niet op zolder en met balkon. We kregen als goedmaker een glas champagne aangeboden
Personeel erg aardig, goed bed, schone kamer, goed ontbijt

Datum van verblijf: december 2018
Laurent L, Gérant van Belfry & Spa by Ligne St Barth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019

finished now

Beoordeeld op 27 mei 2018 via mobiele applicatie

Ik snap de beoordelingen niet die in de laatste maanden zijn gedaan. Beginnen bij het begin. Het vinden van het hotel is om te beginnen al een probleem. De navigatie leidt je naar het begin vm de straat, maar je mag er niet in. Dus na een half uur door drukke winkelstraten eindelijk de parkeerplaats gevonden.
Ontvangst zeer hartelijk in een sobere omgeving want het hotel is in volledige renovatie. Er is een geïmproviseerde grote tafel als balie ingericht en de bar is open en ongezellig. Het parkeerterrein is niet netjes, maar je auto kan er staan als je zelf de ketting maar bediend. Vervolgens een grote kamer met uitzicht op het water. Alles is witgeschilderd en de grootte is prima. Ook het bed en de verlichting. 1 hard houten stoeltje om op te zitten. Zelfs als je alleen bent niet comfortabel. Een klein tafeltje ontbreekt. Absoluut onvoldoende.
Airco niet gebruikt, maar is individueel te bedienen. Toilet (WC) is veel te krap. Je kunt er letterlijk geen kant op, zit met je gezicht tegen de muur en de deur (oude kastdeur) is niet afsluitbaar. De badkamer met een bad is ook al zo klein. Een douche was veel beter geweest op zo een kleine ruimte. Conclusie: Het hotel is voorlopig niet klaar en de sterren zijn afkomstig uit het verleden. Wel denk ik dat dit hotel kans maakt in de toekomst uit te groeien naar een uitstekend hotel op een uitstekende locatie met 4 sterren. Maar ik betaal nu een prijs die het hotel niet verdiend. Reden dat we er voor hebben gekozen ook geen gebruik te maken van het ontbijt van € 18,00 p.p. Pas de prijzen voorlopig aan! Tot alles klaar is en een nieuwe sterren classificatie heeft gekregen. Ik verwacht pas dat het hotel hier in 2020 aan kan voldoen.

Datum van verblijf: mei 2018
Laurent L, Propriétaire van Belfry & Spa by Ligne St Barth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2018

Dear Rob,
Thank you for your review. We have indeed improved the hotel with a brand new design, kind size beds worthy of the best palaces. Work is on its way to create beautiful suites of 45 to 120 m² with beautiful bathrooms with very large Italian showers and a SPA .. You're right; the hotel has a unique location in a private park with stunning views on the river and the sanctuary. We hope to welcome you again in 2020.
Kind regards
Laurent

Beoordeeld op 4 juli 2017

Zeer aangenaam verblijf . Héél persoonlijke ontvangst . Superlekker ontbijt , zijn geld waard . Mooi interieur met designelementen . Zéér behulpzaam personeel . Gezellige bar met lekkere dranken en tapas met hesp en kaas te verkrijgen . Een aanrader !

Datum van verblijf: juli 2017
Laurent L, Directeur général van Belfry & Spa by Ligne St Barth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2017

Dank u voor uw reactie. We zijn erg blij dat je had een verblijf in ons hotel aangenaam. Wij hopen u snel te zien.