Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten”
Beoordeling van Les Grands Buffets

Les Grands Buffets
Geclassificeerd als nr. 18 van 314 Restaurants in Narbonne
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 20 US$ - 41 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buffet, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buffet, Bezorgen, Reserveringen
13 september 2017 beoordeeld

Lekker eten maar de shift van14 uur...na 1 uur waren de tafels van de vorige klanten nog altijd niet afgetuigd...grote chaos!heel spijtig.het eten lekker zoals altijd

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gonny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.478)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 7.478 beoordelingen

13 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je binnen komt vertoef je net in droomland. Er zijn zeker 20 buffets allen gesorteerd per genre.
Schaaldierenbuffet, visbuffet, buffet met alle soorten paté, Hespenbuffet kaasbuffet, dan bereidde gerechten onder de cloche. 4 dessert buffets.
Het enige wat geen aanrader is ,is de afdeling waar ze vers koken.
Het vlees is van derde kwaliteit. De kreeften zijn niet lekker bereidt.
De prijs is 35€ de man maar de drank moet je nog betalen.
Zeker een aanrader

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Linda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2017 beoordeeld

Hier vind je alles wat je hartje verlangt: oesters, krab, soepen, foie gras, cuisses de grenouilles, fazant, diverse groenten en aardappel- en pastabereidingen, enorm dessertbuffet.
Prijs is niet meer zo aantrekkelijk als een paar jaar geleden, maar de wijn wordt nog steeds aan inkoopprijs verkocht.
En als je een doos van 6 flessen koopt, is de wijn bij je maaltijd gratis.

Zeker een aanrader, zowel voor het oog als voor de maag !!!

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WimB645
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2017 beoordeeld

Prachtig Bourgondisch buffetrestaurant met ruime buffetkeuze uit hoofdzakelijk en Franse keuken. Mooi ingericht en verzorgd gedekte tafels met tafellinnen.
Een aanrader ook met kinderen. In eerste instantie op een onverwachte plaats zo boven een wedstrijdzwembad maar daar merk je, eenmaal binnen, niets meer van.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Wilfried V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat kan je hier heerlijk eten...echt van alles wat. Zeer nette en vriendelijke bediening. Er zijn wel een paar kleine minpuntjes....1 kom op tijd want je staat gegarandeerd in de rij om binnen te komen. 2 Ook om eten te bestellen vaak een lange rij omdat het simpelweg een heel druk bezocht restaurant is. Het is gehuisvest in het zwembad van Narbonne.
Ik kom zeker hier nog terug.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank anneloestak120
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Grands Buffets bekeken, bekeken ook

 

In Les Grands Buffets geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding