Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede uitwerking buffet concept”
Beoordeling van Les Grands Buffets

Les Grands Buffets
Geclassificeerd als nr. 19 van 314 Restaurants in Narbonne
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 20 US$ - 41 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buffet, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buffet, Bezorgen, Reserveringen
30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Les grand buffets is een goede uitwerking van het al you can eat concept. De aankleiding is over the top, maar desondanks werkt het.
De keuze is onwaarschijnlijk en vaak veel beter dan in vergelijkbare restaurants kan worden gegeten.
Verwacht geen haute cuisine, maar hier is voor ieder wat wils en de kwaliteit is prima in orde.
Zeker Het dessert buffet is echt gigantisch.

Leuk meegenomen is dat de wijnen zeer betaalbaar zijn.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank JGR71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.488)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

14 - 18 van 7.488 beoordelingen

15 augustus 2016 beoordeeld

Heerlijk gegeten hoewel ik normaal niet zo van de buffetvorm hou, maar dit was uitzonderlijk lekker. Een gigantische keuze aan voorgerechten van diverse fois gras tot allescwat je je kunt voorstellen. Diverse vleesgerechten worden direct klaargemaakt. Heerlijke steaks en kreeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen en voor een alleszins redelijke prijs. Top!

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank K5755UCpetero
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2016 beoordeeld

Wat er daar allemaal geserveerd wordt is in die prijsklasse ondenkbaar.
We hebben de evolutie door de jaren heen meegemaakt van gewoon koud buffet naar het van het in de streek.Bij ons is dit niet te evenaren de variatie van koude,warme en gegrilde gerechten.Echt een ommetje waard.

Datum van bezoek: juli 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank cicerokeppe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten van begin tot einde, verbazingwekkend eigenlijk als je de over rijkelijke buffetten ziet! Heel leuk concept in een aangepast kader. Knap dat zelfs nog a la carte werken ook voor enkele vleesbereidingen! Top foie gras, lekker tarbot en de aanraders zijn zeker de varkensribben en de mergpijpjes!! Goeie, vlotte bediening en mooie wijnkaart die op de koop toe nog aan inkoopprijs is! Zeker de moeite waard, moet je eens gezien hebben als je in de streek vertoeft.

Datum van bezoek: november 2015
Bedank Steven N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2015 beoordeeld

Normaal ben ik niet zo van het eten in buffetvrorm, maar dit was toch wel een unieke ervaring. Er is zo veel keuze en de kwaliteit is erg goed! Het nadeel is dat je niet alles kunt proeven zo veel is er verkrijgbaar. Ze hebben ook een indrukwekkende wijnkaart waarbij de wijnen tegen producentsprijzen worden aangeboden (ook vaak per glas). Toen wij er waren werd de fles wijn tijdens de maaltijd aangeboden indien je een doos van 6 flessen bestelde.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Paul v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Grands Buffets bekeken, bekeken ook

 

In Les Grands Buffets geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding