Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (178)
Beoordelingen filteren
178 resultaten
Waardering van reizigers
96
64
14
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
96
64
14
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 178 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2017 via mobiele applicatie

Voor een stedentrip bezochten wij dit hotel. Het is modern en heel schoon. Kamer wel klein. Bed was helemaal klein (lengte) maar wel schoon en fijne kussens.
Je zit dichtbij metrostation Guy Moquet, wat een perfecte verbinding heeft met het centrum van Parijs.

Jammer dat ze bij het inchecken niet vertellen dat het ontbijt niet inbegrepen is en dat dat 11 euro kost pppd. Wat nog behoorlijk op kan lopen. Mijn advies zou zijn, maak geen gebruik van het ontbijt, het is vrij weinig voor de prijs die je betaald en op de hoek zit een heerlijke bakker.

Verder fijn verblijf, zeker aan te raden voor kort verblijf.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dani3lle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 februari 2017 via mobiele applicatie

Leuk hotel op een gunstige locatie in Parijs! Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Kamers zijn klein maar schoon en gezellig in gericht. Kamers zijn wel iets gehorig. Raad het hotel iedereen aan!

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Storyteller575103
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2016 via mobiele applicatie

hotel Mireille is een zeer knus en mooi hotel. Je wordt goed ontvangen, ontbijt was uitgebreid en goed. Zeker voor herhaling vatbaar! Het personeel id zeer gastvrij en willen je overal bij helpen. Parkeerplaats 1 straat verder (met boeken aangeven) en met 10 min sta je midden in het centrum van Parijs!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bert L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is gelegen in het 17de arrondisement van Parijs. Het metro station Guy Moquet en La Fourche zijn op loopafstand. De kamers zijn klein maar voldoen. Het kan wel een beetje luidruchtig zijn in de nacht. Het personeel is vriendelijk. Ze hebben wel zelf geen parking en geven als advies een publieke parkeergarage waar je wel je sleutel moet afgeven.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KevinG895
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2016

Dit charmant hotelletje is de ideale uitvalsbasis om Parijs te ontdekken. Het hotel ligt in het 17de arrondissement van Parijs en bevindt zich dicht bij de metro. Alles is volledig vernieuwd en is heel proper. De kamers zijn niet al te groot maar je hebt alles wat je nodig hebt om er een leuk verblijf van te maken. Enig minpuntje is dat de kamers wel gehorig zijn en jammer genoeg zijn er altijd hotelgasten die iets minder rekening houden met andere hotelgasten maar dat bederft de sfeer niet.
Het personeel is super vriendelijk en doet al het nodige om je te helpen en je een aangenaam verblijf te verschaffen.
Het ontbijt is heel lekker en uitgebreid met verse producten en als het zonnetje schijnt kan je het ontbijt nuttigen in de gezellige patio van het hotel.
Dit hotelletje is zeker een aanrader !!

Kamertip: kies voor een superieure kamer. Deze liggen niet aan de straatkant en zijn iets groter dan de standaardkamers
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frederik V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken