Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.043)
Beoordelingen filteren
1.043 resultaten
Waardering van reizigers
854
152
32
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
854
152
32
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.043 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2017 via mobiele applicatie

Super dagen gehad in hotel da Vinci! Super locatie, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Werden ontvangen met een fles bubbels en dag 2 hebben we genoten in de spa. Heerlijke tijd gehad! Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2017
Bedank Babette v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine G, Responsable réception van Hotel Da Vinci & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your impressions on your recent stay at the Hotel Da Vinci with the TripAdvisor community.

We are happy to know that the appreciated the professionalism and the attention of our staff as well and that you had time to relax in our enchanting private spa.

The entire team is looking forward to welcoming you back soon, here in your new Parisian home.

Kind Regards,

Raffaella

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2017

Zeer goed voor Parijs , kamers zijn niet groot naar smaakvol ingericht.
Super vriendelijke personeel .
Werden zeer hartelijk onthaalt.
Ontbijt was klein naar heerlijk,
Naar vooral de locatie is bijzonder goed.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank louisv276
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine G, Directeur général van Hotel Da Vinci & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2017
Google-vertaling

Dear Luisv276,

Many thanks for taking the time to share your impressions on the Hotel Da Vinci with TripAdvisor community !

We are truly proud to read that you had a great time with us. Indeed, we are located in an historic part of Paris.

Happy that your room met your expectations as well, being cozy and clean
Hoping to see you again for your next trip to Paris .

Best regards

Christine Guerrier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2017

We werden hartelijk verwelkomd , de gevraagde parkingreservatie was in orde. Op de kamer stond de fles prosecco uitnodigend te wachten en het uurtje in de jaccuzzi werd ook geregeld.
We hebben heerlijk geslapen in de stille kamer en het ontbijt was heerlijk. de ontbijtruite is klein waardoor we wat moesten wachten wat we niet erg vonden.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 243ritaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine G, Responsable réception van Hotel Da Vinci & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2017
Google-vertaling


Dear Monsieur, Dear Madame,

Thank you for your kind review of The Da Vinci, it gives us great pleasure to know that you thoroughly enjoyed every aspect of your stay and that you would choose to return.

The Hotel is really in the heart of Paris therefore all our guest can enjoy fantastic walks and reach easily all the most important attraction of this beautiful city.

We look forward to welcoming you back to Da Vinci hotel very soon.

Kind regards,

Raffaella

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 december 2016

Dit hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een weekend in Parijs: goede ligging, hartelijke en persoonlijke ontvangst, smaakvol ingerichte kamers (klein, maar in Parijs niet ongewoon), uitstekend ontbijt.
meer moet dat niet zijn.

Kamertip: Kamers met balkon aan de achterzijde: minder lawaai
Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chris-LindaV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine G, Directeur général van Hotel Da Vinci & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We were really pleased to see your posting on TripAdvisor and learn that in addition to finding our location convenient with respect to the major attractions, you could live a wonderful experience thanks to a welcoming and helpful staff.

I am pleased that the room accommodation, the service and beverage in the bar Da Vinci satisfied you.

We hope to have the pleasure to welcome you soon and to make you enjoy your future Parisian stay again.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2016

Alles is waar wat iedereen schrijft. Natuurlijk het is Parijs, dus de kamers zijn niet mega groot maar super charmant ingericht. Heel vriendelijk personeel. Wij hadden kamer met balkonnetje geboekt - heerlijk genoten op balkonnetje van welkomst proseccco van hotel! Heerlijk ontbijt en bovenal de locatie op loopafstand van hop on hop off bus, louvre is fantastisch! Gratis wifi, spa kun je prive boeken (ben ik niet in geweest) en airco op de kamer.

Kamertip: Kamers met balkon, rustig (totaal geen last van lawaai) en geeft net iets meer ruimte.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank gijsje100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine G, Responsable réception van Hotel Da Vinci & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for choosing our hotel for your last Parisian stay and for taking time to share the impressions of your last stay in our property.
We are happy to hear that you enjoyed the intimacy of our property, the attention of our staff members and our communal area with its supplies.

We would be delighted to welcome you back in Hotel Da Vinci Paris.

Kind Regards,

Raffaella

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken