Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (224)
Beoordelingen filteren
224 resultaten
Waardering van reizigers
99
97
20
4
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
99
97
20
4
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 224 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2016

Het hotel had een goede ligging. Het was 10 min lopen vanaf de Arc de Triomphe. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De aankleding van het trappenhuis was erg apart en de kamers waren ook apart aangekleed. Dit had vooral te maken met het behang, maar hier valt aan te wennen ;)
Het enigste nadeel was dat wij onze koffers in de bagageruimte hebben gedaan op de dag van vertrek, alleen deze kon niet op slot.

Kamertip: Dichtbij is het Parc Monceau, zeker de moeite om te bezoeken
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tori B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhizlaineL, Reception Manager van Hotel Monceau Elysees, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Tori B,

First of all, I would like to thank you for sharing your lovely feed-back following your recent experience in Hotel Monceau Elysees.

We are truly delighted to know that you have enjoyed our central location in the heart of Paris and the high quality services of our staff.

Please be assured that our laggage room is a safe place. Only the staff is allowed to have the acces and the recption hall it is protected by the video camera system.

we are looking forward to welcoming you back soon in 108, Street Courcelles for your next trip in the city of Lights.

My warmest regards

Reception Manager
Ghizlane MAIRESSE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2016

Rondom de feestdag 14 juli een 5 daagse trip geboekt naar dit hotel ,bij aankomst hartelijk ontvangen wat voelde als een echt welkom .Het hotel was centraal gelegen en echt op 10 min lopen van de Champs-Elysees en het metrostation was op de hoek perfect voor de geplande bestemmingen. De kamer(nr22) was schoon en compleet ingericht en het ontbijt buffet was gewoon goed. Het personeel was uitermate vriendelijke ,service gericht en bijzonder hulpzaam en sprak ook nog Engels wat wel makkelijk was .Kortom een perfect hotel voor een paar dagen in parijs een echte aanrader.
Hotel Monceau-Elysees MERCI Paris J'taime A bientot

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank ceesstaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhizlaineL, Responsable réception van Hotel Monceau Elysees, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2016
Google-vertaling

Dear Ceesstaal,

First of all, I would like to thank you for your lovely review regarding your recent stay in Hotel Monceau Elysées.

We are so delighted to read that you have enjoyed the cleanliness of our rooms, our various breakfast and all the services provided by our kind and English spoken staff.

It is true our location is very convienient to reach all the main attractions and it is a pleasure to learn about your entire satisfaction.

I truly hope to have the opportynity to welcome you back among us in 108, Street Courcelles.

Please do not hesite to contact us should you require any assistance for your next stay in the City of lights.

Best regards

Reception Manager
Ghizlaine LAARID MAIRESSE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2016

Een fantastisch hotel met vrolijke kamers. Prima ligging op loopafstand van metrostation en arc de triomph. De kamer wij hadden de groene was niet groot maar schoon en voldoende voor een stedentrip. In de badkamer was alles aanwezig wat nodig is. Het ontbijt is voldoende Het personeel is heel vriendelijk vooral de dame achter de receptie. Dit hotel is prima geschikt voor een stedentrip en ik heb geen minpunten kunnen ontdekken. Bij een volgend bezoek aan parijs gaan we zeker weer naar dit hotel.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Ellen S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhizlaineL, Responsable réception van Hotel Monceau Elysees, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear Ellen S,

First of all, I would like to Thank you for having taken the time to share a such positive review about your recent stay in Hotel Monceau Elysées.

We are really glad to read that you had a very pleasant stay and memorable stay among us.

Your comments about the confort and the cleanliness of our rooms, the quality of our breakfast and the kindness of our collaborators are highly appreciated.

What a pleasure to read that you couldn't find any negative part at your stay in our Property and you went back home with great souvenirs of Paris.

We truly hope to welcome you back at 108, street Courcelles for your next visit to the the City of Lights.

Warm regards


Reception Manager
Ghizlaine L MAIRESSE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2016

Alles was keurig schoon en netjes.
Ontbijtbuffet prima, genoeg keus.
Receptionisten waren beleefd en behulpzaam, wisten adviezen goed te geven
Alleen trappenhal was erg donker van kleur, waardoor het erg klein lijkt
Prima dat er lichten zijn die aangaan bij aanwezigheid

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank marjaneuteboom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhizlaineL, Reception Manager van Hotel Monceau Elysees, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2016
Google-vertaling

Dear Marjaneuteboom,

On behlaf of the whole staff of Hotel Monceau Elysées, I would like to thank you for your lovely feed back about your last stay in our property.

We are so happy to know that you have enjoyed your stay among us and also delighted to read that our collaborators could help to make you spend a great stay in Paris.

It is really rewarding to read that our breakfast was up to your expectations.

We are looking forward to welcome you back in Hotel monceau Elysées for another incredible Experience in Paris.

Sincerly yours

Reception Manager
Ghizlaine L MAIRESSE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2016

Samen met een vriendin verbleef ik in dit leuk ingerichtte, schone, rustige, klantvriendelijke hotel met erg gunstige ligging voor alle bezienswaardigheden. De kamers zijn klein, maar wij vonden dat geen bezwaar en alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf is aanwezig (inclusief gratis ontbijt op bed te bestellen).

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank lindaveth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhizlaineL, Reception Manager van Hotel Monceau Elysees, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2016
Google-vertaling

Dear Lindaveth,

I would like to thank you for your lovely feed-back about your last experience in Hotel Monceau Elysées.

We are so happy to know that you have enjoyed the location of our hotel, the cleanliness of our rooms and all the services and facilities offered by our team.

We truly hope to welcome you again at Hotel Monceau Elysées for your next visit to Paris.

Best regards

Reception Manager
GhizelaineL

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken