Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (710)
Beoordelingen filteren
711 resultaten
Waardering van reizigers
195
348
128
28
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
195
348
128
28
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 711 beoordelingen
3 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein maar zeer proper hotel.We hebben hier 2 nachten verbleven.Personeel is zeer vriendelijk en goede ontvangst,kamer was uitstekend met zeer goed matras en mooie douche,totaal niets aantemerken.
Ontbijt was ook in orde maar wel wat weinig keuze van beleg en broodjes.
Uitstekend gelegen vlakbij de champ elysees,ook wat restaurantjes en cafes vlakbij.Minpunt is wel dat de prijs wat aan de hoge kant is.Pluspunt:Ondergrondse betaalparking in de straat met ingang vlak voor de deur.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank RonaldV1940
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2015 beoordeeld

Een goed hotel voor een zakelijke trip; goed gelegen voor het Palais de Congres. Wel duur maar wat wil je hartje Parijs. Ontbijt moest maar liefst €19 kosten en was niet bijzonder. Kamers keurig, badkamer maar ook een apart toilet. Douchen in bad met alleen een handdouche zonder een hoog ophangpunt dus onder de straal staan was niet mogelijk. Geen verdere faciliteiten in het hotel. Men probeert met kleureninstellingen van de kamerverlichting zich te onderscheiden

Kamertip: De kamers aan de straatzijde kunnen wat rumoerig zijn al was mijn angst daarvoor groter dan de realiteit
  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Guus D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muriel G, Directeur général van Mercure Paris Arc de Triomphe Etoile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2015
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comment and for sharing your experience with us.
Concerning the breakfast, you can choose to have the Express & Co Breakfast at 8 € per person - cheapest and light. We hope to have the pleasure to welcome you again.
Please receive all our best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2014 beoordeeld

Wij hebben hier 2 nachten verbleven voor een citytrip, en de ligging was echt super. Vanuit de kamer (superior, kamer 664) konden we in de verte La Défense zien. De kamer was ook netjes en ruim genoeg. Het bed vonden wij helaas wel goed liggen maar we hebben er alletwee beide nachten slecht in geslapen.
Het ontbijt was niet erg uitgebreid, maar wel lekker.
We hebben het hotel met een mooie promotie kunnen boeken waardoor het zeker zijn geld waard was voor de kwaliteit en de locatie die je daarvoor terug kreeg.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Yanissa D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muriel G, Directeur général van Mercure Paris Arc de Triomphe Etoile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you for your review. Hoping to have the pleasure to welcome you again. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2014 beoordeeld

Afgelopen weekend hier in dit hotel voor drie dagen verbleven. Zeer mooie en ruime kamers. Wij hadden een kamer op de eerste verdieping. Helaas twee nachten heel veel last gehad van straatlawaai. (naast ons was er een soort van rendez-vouszaak) Het ontbijt was lekker maar prijzig voor wat je maar kreeg. Het personeel is zeer vriendelijk. Een aanrader als je heel dicht bij de toeristische attracties wil zitten. Zeer vlotte verbinding met de metro.

  • Verbleef: april 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank meliwit21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muriel G, Directeur général van Mercure Paris Arc de Triomphe Etoile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
First of all, we would like to apologize for the noise coming from our neighborhood. We always remain at your disposal for a room reallocation during your stay. We will suggest also to choose our Express& Co Breakfast. We hope to have the pleasure to welcome you again for your next Parisian stay and thak you for sharing your experience with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2013 beoordeeld

  • Verbleef: november 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Muriel G, Directeur général van Mercure Paris Arc de Triomphe Etoile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 mei 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken