Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weinig gekruid”
Beoordeling van La Banque

La Banque
Geclassificeerd als nr. 23 van 78 Restaurants in Epernay
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Barscene
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld

We bestelden de steak tartaar en de kip met foei gras. Beide gerechten waren totaal niet gekruid. De risotto bij de kip was gewoon echt niet lekker, proefde naar niks en zeer papperig. Kortom was het niet gekruid. Wel hele vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Yaeldohrn96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.604)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 1.604 beoordelingen

29 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima lunch, bediening zeer correct. Gerechten waren goed even als de wijnen. Geen sterren niveau maar prijs kwaliteit is dik in orde. Prachtige locatie waar we zeker weer terug gaan als we in Epernay zijn om Champagne gaan ophalen.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank arnoa2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld

Wij gingen er eten op 14/2. Bij de reservatie werd ons niet meegedeeld dat er slechts 1 menu geserveerd werd die avond. Prijs: 61 euro pp. We hadden dus geen keuze. De gerechten waren ondermaats, geen verse producten en de bediening snel en slordig.
Kortom, a tourist trap

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank sabine11501
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Culinair genoten in een mooi decor. Vriendelijke bediening en lekker gegeten.
Méér dan een brasserie! Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Dominiek83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2019 beoordeeld

zaterdagavond veel volk bij La Banque. Wij mochten achteraan in het klein zaaltje zitten.
Gezellig en betere akoestiek.
Vriendelijk Personeel. Bediening gaat wel snel. Lekker van eten.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 1GCDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Banque bekeken, bekeken ook

 

In La Banque geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding