Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“citytrip”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Best Western Plus Monopole Metropole
Beoordeeld als nr. 9 van 131 hotels in Straatsburg
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Zilver
22 februari 2017 beoordeeld

2 nachten verbleven wij in dit hotel.
Perfecte uitvalsbasis. Niet ver van de autostrade, op wandelafstand van de binnenstad.
Bij aankomst kregen wij een upgrade van onze kamer. Waarom weten wij niet.
Maar tof was het wel. Dit natuurlijk aan dezelfde prijs. Onze auto stond voor 13 euro per nacht in een kleine ondergrondse parking van het hotel.
Zeer vriendelijk personeel die ons alle info over de stad vertelde. Wij hebben ook een stadskaartje gekregen van hem. Ze vroegen als we gratis kaarten voor de wijnbeurs in de stad wensten. Perfecte citytrip voor ons.

  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Tom V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 februari 2017
Google-vertaling

Dear @Tom_V,

thank you so much for your great review and it's a pleasure to read that you spent a good time in Strasbourg. You were lucky to be here for the big wine event which takes part every year at the mid of february. It's a great place to discover lots of very good wines from small independant vineyards.
We are looking forward to greeting you back for a next stay in Strasbourg and Alsace and remain with BEST regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.153)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.153 beoordelingen

27 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel, alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van dit hotel.

Het hotel heeft een kleine ondergrondse parkeergarage. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk.

Door al het éénrichtingsverkeer is het hotel wel wat lastig te vinden met de auto.

Omdat het bij ons rustig was kregen wij een gratis upgrade naar een duurdere kamer.

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
1  Bedank SjaakD1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 28 januari 2017
Google-vertaling

Dear @Dennis_B,
thank you very much for your stay and review. You're right, Strasbourg (as many cities now) is not really suitable to cars and you need good directions (which are provided on our website) or a good navigation system, if you don't want to spend too much time finding the right way !
I hope that we will have the pleasure of greeting you back again, on a way down to south of France or to the Alps..
We are at your entire disposal!
BEST and warm regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier deze maand vier nachten gelogeerd. Ons verblijf was zeer comfortabel. De kamers waren zeer netjes en schoon en (heel belangrijk) een apart toilet gescheiden van de badkamer. Het ontbijt 's ochtends was goed verzorgd, alleen het warme water om thee van te maken was niet warm genoeg.
Minpuntje was wel de slechte wifi- verbinding. Soms was er helemaal geen internet en op andere momenten was de verbinding heel traag. De valet- parking was heel gemakkelijk en snel. De locatie is aan de rand van het centrum, zodat alles op loopafstand ligt. Ik kom hier graag nog een keertje terug.

Verbleef: December, 2016, reisde met familie
1  Bedank boshuyer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear @boschuyer,

thank you so much for your review and good to read that your stay was so satisfying. We are currently encountering some troubles with the connexion and are the technicians are working on the system to improve it again.
We hope to have the pleasure of greeting you back for a future stay in Strasbourg and remain with BEST Regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Dit is echt een hotel met een authentieke sfeer! Het ligt op een Perfecte locatie om de stad te bezoeken. De staff was zeer vriendelijk. Continentaal ontbijt met aandacht voor de wensen van de klanten.

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Maria T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2016
Google-vertaling

Dear @Maria_V,

thank you so much for your great review. Our hotel is family owned for almost 100 years. We run it as our home and our goal is to make our guests feel at home, that's probably what you found "authentic" :) !!!
I am really glad to read that you have had a nice and comfortable stay.
I hope to have the pleasure to greet you back for a future stay in Strasbourg and remain with BEST and warm regards,
Veronique Siegel, ceo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2016 beoordeeld

Het hotel is vrij centraal gelegen. We hadden een hoekkamer, waardoor we zeer veel lichtinval hadden. De badkamer is vrij klein, maar valt al bij al nog wel mee. Zeer weinig geluidshinder, hoewel je wel aan een straat ligt met enig verkeer.
Personeel aan de balie was supervriendelijk, ook bij het ontbijt was iedereen vriendelijk. Gemeenschappelijke ruimtes in het hotel ogen ietwat gedateerd, maar het is er wel net en de kamer was wel modern ingericht.
Twee minpuntjes: geen parking beschikbaar aan het hotel, hebben een parkeergarage gebruikt wat verderop. Ook hing in de kamers een luchtje van één of ander parfum waarmee men nogal kwistig rondgespoten had. Was wat storend.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Majka-87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2016
Google-vertaling

Dear @Majka-87,

thank you very much for your review and I am delighted to read that you have appreciated the quietness of your room (on the street-side, though), as well as the efficiency of our team and quality of your room.

We do have a private underground garage. It is located 50 meters after the hotel in the same street. You're right, it is not direclty underneath the hotel, but at the time the hotel was built 1895, there was no need of parking lots.... So once we had the opportunity, we have added the one a just a stone's throw away. Still, this has to be booked in advance. Sorry if this was not suitable to you.

I stay at your entire disposal for any help or question I could provide and am looking forward to greeting you back for a future stay in Strasbourg.

with BEST regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Straatsburg bekeken
Hotel D
nr. 2 van 131 in Straatsburg
768 beoordelingen
Petite France Nord Ouest
Best Western Hotel De L'Europe
Best Western Hotel De L'Europe
nr. 14 van 131 in Straatsburg
859 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Sofitel Strasbourg Grande Ile
nr. 11 van 131 in Straatsburg
1.469 beoordelingen
Petite France Centre
Régent Petite France & Spa
Régent Petite France & Spa
nr. 10 van 131 in Straatsburg
1.119 beoordelingen
Hotel Hannong
nr. 7 van 131 in Straatsburg
1.011 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Best Western Plus Monopole Metropole geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Best Western Plus Monopole Metropole

Adres: 16 rue Kuhn, 67000, Straatsburg, Frankrijk (Voorheen BEST WESTERN Monopole Metropole)
Telefoonnummer:
Locatie: Frankrijk > Grand Est > Bas-Rhin > Straatsburg
Voorzieningen:
Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 eco-hotel in Straatsburg
Nr. 3 zakenhotel in Straatsburg
Nr. 5 romantisch hotel in Straatsburg
Nr. 8 luxe hotel in Straatsburg
Prijsklasse: 82 € - 157 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Best Western Plus Monopole Metropole 4*
Aantal kamers: 81
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, Expedia, Stayforlong S.L., TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Best Western Plus Monopole Metropole met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Best Western Monopole Metropole Hotel Strasbourg
Best Western Hotel Strasbourg
Best Western Strasbourg
Strasbourg Best Western

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding