Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Best Western Plus Monopole Metropole
Hotels in de buurt
Hotel Cathedrale(Straatsburg)
140 US$
104 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
229 US$
205 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Strasbourg(Straatsburg)
178 US$
158 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
218 US$
200 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hotel D(Straatsburg)
105 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
253 US$
95 US$
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
60 US$
55 US$
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
246 US$
227 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Hannong(Straatsburg)
163 US$
95 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Athena Hotel & Spa(Straatsburg)
104 US$
99 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.181)
Beoordelingen filteren
1.181 resultaten
Waardering van reizigers
529
504
122
16
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
529
504
122
16
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.181 beoordelingen
27 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel, alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van dit hotel.

Het hotel heeft een kleine ondergrondse parkeergarage. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk.

Door al het éénrichtingsverkeer is het hotel wel wat lastig te vinden met de auto.

Omdat het bij ons rustig was kregen wij een gratis upgrade naar een duurdere kamer.

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
1  Bedank SjaakD1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 28 januari 2017
Google-vertaling

Dear @Dennis_B,
thank you very much for your stay and review. You're right, Strasbourg (as many cities now) is not really suitable to cars and you need good directions (which are provided on our website) or a good navigation system, if you don't want to spend too much time finding the right way !
I hope that we will have the pleasure of greeting you back again, on a way down to south of France or to the Alps..
We are at your entire disposal!
BEST and warm regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier deze maand vier nachten gelogeerd. Ons verblijf was zeer comfortabel. De kamers waren zeer netjes en schoon en (heel belangrijk) een apart toilet gescheiden van de badkamer. Het ontbijt 's ochtends was goed verzorgd, alleen het warme water om thee van te maken was niet warm genoeg.
Minpuntje was wel de slechte wifi- verbinding. Soms was er helemaal geen internet en op andere momenten was de verbinding heel traag. De valet- parking was heel gemakkelijk en snel. De locatie is aan de rand van het centrum, zodat alles op loopafstand ligt. Ik kom hier graag nog een keertje terug.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
1  Bedank boshuyer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear @boschuyer,

thank you so much for your review and good to read that your stay was so satisfying. We are currently encountering some troubles with the connexion and are the technicians are working on the system to improve it again.
We hope to have the pleasure of greeting you back for a future stay in Strasbourg and remain with BEST Regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Dit is echt een hotel met een authentieke sfeer! Het ligt op een Perfecte locatie om de stad te bezoeken. De staff was zeer vriendelijk. Continentaal ontbijt met aandacht voor de wensen van de klanten.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Maria T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2016
Google-vertaling

Dear @Maria_V,

thank you so much for your great review. Our hotel is family owned for almost 100 years. We run it as our home and our goal is to make our guests feel at home, that's probably what you found "authentic" :) !!!
I am really glad to read that you have had a nice and comfortable stay.
I hope to have the pleasure to greet you back for a future stay in Strasbourg and remain with BEST and warm regards,
Veronique Siegel, ceo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2016 beoordeeld

Het hotel is vrij centraal gelegen. We hadden een hoekkamer, waardoor we zeer veel lichtinval hadden. De badkamer is vrij klein, maar valt al bij al nog wel mee. Zeer weinig geluidshinder, hoewel je wel aan een straat ligt met enig verkeer.
Personeel aan de balie was supervriendelijk, ook bij het ontbijt was iedereen vriendelijk. Gemeenschappelijke ruimtes in het hotel ogen ietwat gedateerd, maar het is er wel net en de kamer was wel modern ingericht.
Twee minpuntjes: geen parking beschikbaar aan het hotel, hebben een parkeergarage gebruikt wat verderop. Ook hing in de kamers een luchtje van één of ander parfum waarmee men nogal kwistig rondgespoten had. Was wat storend.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Majka-87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2016
Google-vertaling

Dear @Majka-87,

thank you very much for your review and I am delighted to read that you have appreciated the quietness of your room (on the street-side, though), as well as the efficiency of our team and quality of your room.

We do have a private underground garage. It is located 50 meters after the hotel in the same street. You're right, it is not direclty underneath the hotel, but at the time the hotel was built 1895, there was no need of parking lots.... So once we had the opportunity, we have added the one a just a stone's throw away. Still, this has to be booked in advance. Sorry if this was not suitable to you.

I stay at your entire disposal for any help or question I could provide and am looking forward to greeting you back for a future stay in Strasbourg.

with BEST regards,
Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2015 beoordeeld

op wandelafstand van alle bezienswaardigheden, veilige parking, nette en goed geisoleerde kamers en badkamer, goede service aan de receptie. Ontbijtzaal in typische Elzasserstijl (anderen vinden dit"gedateerd") met goed en uitgebreid ontbijt.Kortom een prima hotel in deze prijsklasse !

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank WimMinnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VeroniqueSiegel, Directeur général van Best Western Plus Monopole Metropole, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 januari 2016
Google-vertaling

Dear @WimMinnen,

thank you so much for your nice review. You're right, the specificity of our house is the local alsatian atmosphere which we cultivate as it is our DNA. The breakfast room, the billiard lounge are especially meant to relay this cosy local feeling and I am glad to read that you have appreciated it.

Wishing you a happy and peacefull new year, I stay at your entire disposal and remain with BEST and warm regards,

Veronique Siegel, CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken