Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Gutenberg(Straatsburg)
113 US$
107 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
69 US$
63 US$
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 79 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Athena Hotel & Spa(Straatsburg)
103 US$
100 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
230 US$
204 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
222 US$
143 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Régent Petite France & Spa(Straatsburg)
254 US$
238 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
249 US$
217 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
134 US$
110 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Strasbourg(Straatsburg)
123 US$
103 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (904)
Beoordelingen filteren
904 resultaten
Waardering van reizigers
360
399
88
32
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
360
399
88
32
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 904 beoordelingen
21 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel biedt alles nodig voor een gezellig verblijf. Vriendelijk en persoonlijk onthaal, goede kamer en badkamer.
Een extra zetel zou alles perfekt gemaakt hebben alle assistentie om ons verblijf aangenaam te maken. Goed ontbijt
Om terug te keren

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Bedank 776Mulhouse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2015 beoordeeld

Propere kamer, privé parking, prima ontbijt, vriendelijke staff. Parking op voorhand te reserveren (16€/overnachting). Het gordijn van onze kamer sloot niet meer, zonder probleem een andere kamer gekregen. De kamer was nogal warm, niet ideaal voor een goede nachtrust. Verblijf 31/10/2015, 2 nachten.
Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Straatsburg, alle leuke plekjes vlakbij.

  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Katie L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

Op het laatste moment besloten om naar strasbourg te rijden op de bonnefooi, alle hotels in de stad zaten vol en verbazingwekkend genoeg spraken mensen achter de receptie in diverse hotels erg slecht engels. Hier aangekomen werden we avonds laats warm onthaald en goed geholpen met parkeren, citytips en reserveringen. Ontbijt was ook goed en het hotel heeft een perfecte ligging.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Laurienlola L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again
Regards
Marie-Hélène ENGEL
Directrice

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2018, reisde met vrienden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juli 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken