Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Als je goed wilt slapen: zoek een ander hotel”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Best Western Hotel De L'Europe
Beoordeeld als nr. 14 van 131 hotels in Straatsburg
Certificaat van uitmuntendheid
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zich uitstekende kamer (superior) met uitstekende ligging. Steenworp afstand van le petit france, makkelijk te lopen naar kathedraal. Slapen echter: te hard matras en lekkende airco (midden in de nacht een waterballet) maken dat wel verdraaid moeilijk!

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
Bedank Marja B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (859)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 859 beoordelingen

21 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel biedt alles nodig voor een gezellig verblijf. Vriendelijk en persoonlijk onthaal, goede kamer en badkamer.
Een extra zetel zou alles perfekt gemaakt hebben alle assistentie om ons verblijf aangenaam te maken. Goed ontbijt
Om terug te keren

Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
Bedank 776Mulhouse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2015 beoordeeld

Propere kamer, privé parking, prima ontbijt, vriendelijke staff. Parking op voorhand te reserveren (16€/overnachting). Het gordijn van onze kamer sloot niet meer, zonder probleem een andere kamer gekregen. De kamer was nogal warm, niet ideaal voor een goede nachtrust. Verblijf 31/10/2015, 2 nachten.
Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Straatsburg, alle leuke plekjes vlakbij.

  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Katie L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

Op het laatste moment besloten om naar strasbourg te rijden op de bonnefooi, alle hotels in de stad zaten vol en verbazingwekkend genoeg spraken mensen achter de receptie in diverse hotels erg slecht engels. Hier aangekomen werden we avonds laats warm onthaald en goed geholpen met parkeren, citytips en reserveringen. Ontbijt was ook goed en het hotel heeft een perfecte ligging.

  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Laurienlola L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Directeur général van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2015
Google-vertaling

Dear Sir.
We are happy that you have pass a pleasant stay in our hotel and in our city.
We hope to have pleasure to welcome you again
Regards
Marie-Hélène ENGEL
Directrice

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: December, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWEurope, Assistant de direction van Best Western Hotel De L'Europe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Straatsburg bekeken
Petite France Centre
Régent Petite France & Spa
Régent Petite France & Spa
nr. 10 van 131 in Straatsburg
1.119 beoordelingen
Athena Hotel & Spa
nr. 6 van 131 in Straatsburg
723 beoordelingen
Hotel D
nr. 2 van 131 in Straatsburg
768 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Petite France Nord Est
Maison Rouge Hôtel
Maison Rouge Hôtel
nr. 18 van 131 in Straatsburg
1.220 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Best Western Hotel De L'Europe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Best Western Hotel De L'Europe

Adres: 38 rue du Fosse des Tanneurs, 67000, Straatsburg, Frankrijk
Locatie: Frankrijk > Grand Est > Bas-Rhin > Straatsburg > Petite France Nord Ouest
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 10 romantisch hotel in Straatsburg
Nr. 12 luxe hotel in Straatsburg
Prijsklasse: 74 € - 173 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Best Western Hotel De L'Europe 4*
Aantal kamers: 60
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, World Independent Hotel Promotion, Hotels.com, Expedia, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Best Western Hotel De L'Europe met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Best Western Hotel Strasbourg
Best Western Strasbourg
Strasbourg Best Western

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding