Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Monster-serveerster”
Beoordeling van Le Stam

Le Stam
Geclassificeerd als nr. 72 van 301 Restaurants in Colmar
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
28 augustus 2020 beoordeeld

We werden bediend door een bijzonder onvriendelijke oude, blonde, serveerster. Ze snauwde, was énorm gestresst & zelfs betalen liep niet van een leien dakje. We stonden bijnà op zonder te betalen. Het hoofdgerecht was zéker OK - het dessert (ijs) was al héél vaak ontdooid en terug ingevroren. Bijzonder vies dus...

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank simond1090M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.058)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.058 beoordelingen

9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen aan in colmar en ons eerste bezoek / terrasje was hier... Ik kan niet zeggen dat dit een aangename start van de dag was... de dame die ons bediende was niet echt vriendelijk.... de andere jonge dames wss wel.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank RonnyJ335
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2019 beoordeeld

Kleine kaart met Duitse specialiteiten, hier moet je wel van houden. Anders is een pizza ook bestelbaar.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Marianne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en goede bediening zeker één aanrader. Veel variëteiten voor alle mensen. Je kan hier leuk buiten en binnen zitten

Datum van bezoek: september 2019
Bedank smolders33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker, zeer lekkere chouxcroutte! Zeer sympathieke gastvrouw met klantvriendelijkheid! Van hoofdgerecht tot dessert/koffie super lekker, van alles beetje geproefd aan tafel en was allemaal super!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank GlennPijck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Stam bekeken, bekeken ook

 

In Le Stam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding