Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.062)
Beoordelingen filteren
1.062 resultaten
Waardering van reizigers
456
302
144
83
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
456
302
144
83
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.062 beoordelingen
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Gratis koffie. Gelijk mooie film op tv. Mochten gelijk de kamer in in plaats van pas om drie uur. Erg vriendelijk geholpen door Shona. Vijf sterren uiteraard. Werknemers hadden een prachtige kerst trui aan. Hebben goed veel alcohol koud staan. Ben benieuwd naar het ontbijt.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Bart_vis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Lekker hotelletje hoor!

Ik ben hier geweest en ondanks de ruzie met mijn vriendin heb ik hier heerlijk vertoefd. Mijn vriendin is een dag eerder vertrokken. Dat mocht de pret echter niet drukken. Top kerst gehad.

Datum van verblijf: december 2018
1  Bedank 566wesselk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Goeie service.Vriendelijke mensen die duidelijk de kerstgedachte koesterden. Mochten eerder de hotelkamers in. Koffie gekregen bij aankomst in het hotel. Een warm begin van een mooie tweedaagse in Manchester!!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Larsbel1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Direct bij binnenkomst koffie en eten van Shona. Geen probleem dat we eerder binnen kwamen. De baas is een goede man die voortdurend grappen maakt. In combinatie met onze voetbalwedstrijd heeft dit hotel voor een goed verblijf gezorgd. Volgende keer Manchester komen we zeker weer gewoon hier.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank BasHageman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016

Op loopafstand van Picadilly Station en Picadilly Gardens ± 10 minuten
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijt (Engels) is prima en voldoende keus.
Je kunt er ook 's avond eten van een kleine kaart.
Het centrum is ook op loopafstand.

Ligt wel aan een drukke doorgaande weg en dus een beetje gehorig als je aan de voorkant een kamer hebt.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MarcoW1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken