Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eens iets anders dan het eten uit de pub”
Beoordeling van The Cornstore

The Cornstore
Reserveren met OpenTable
The Cornstore is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 11 van 351 Restaurants in Limerick
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 20 US$ - 37 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Grote groepen, Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een paar dagen dingen te eten uit een pub (wat lekker was en ons gesmaakt heeft) was dit restaurant toch een verademing waar we eens iets anders konden eten.
Simpel smaakpatroon met subtiele eigenwijze twistjes.
De bediening was vlot en vriendelijk, het interieur is gezellig en als we ooit nog eens in de buurt zijn komen zeker en vast nog eens langs.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank DaveH4585
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.469)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.469 beoordelingen

30 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligging :

centraal in de wijk met pubs en restaurants. Makkelijk te vinden.

Interieur :

Trendy interieur. Leuk en gezellig.
Bediening is erg vriendelijk ( en aangenaam om naar te kijken )

Eten :

We hebben allemaal verschillende gerechten genomen en waren allen enthousiast. Zeer lekker.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank PhilBos55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond gegeten in dit restaurant met twee collega's . Allen hadden we vis al hoofdgerecht en ik moet zeggen heerlijk. Ook de starters en het dessert waren niet te versmaden. Een echte aanrader

Datum van bezoek: april 2016
Bedank GovertD63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2014 beoordeeld

Een typische Ierse binnenkomst, donker met op de juiste plaatsen voldoende licht.
Lekkere Ierse bieren, een drukte van de lokale bevolking die lekker willen eten. Niet de Ierse keuken zoals je zou verwachten maar een uitstekende kaart met nationale en internationale gerrechten. Het vlees komt uit Ireland en dat merk je, samen de bereiding van de kok komt het tot een gerecht waarvoor je zeker terug wil komen.

Datum van bezoek: maart 2014
Bedank Danny K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende bediening, met dank aan Alex.
Kwaliteit driegangen menu was goed, aanrader: zalm met mosselen/gamba's op bedje van spagetti. Uitstekende textuur

Datum van bezoek: mei 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank hz2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Cornstore bekeken, bekeken ook

Limerick, County Limerick
Limerick, County Limerick
 
Limerick, County Limerick
Limerick, County Limerick
 

In The Cornstore geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding