Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geen echte Inn meer”
Beoordeling van Kirby's Brogue Inn

Kirby's Brogue Inn
Geclassificeerd als nr. 2 van 121 Restaurants in Tralee
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 32 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kirby's Brogue Inn


578924750

De Kirby's Broque Inn is geen echte Inn meer, het is een volwaardig restaurant waar dure maaltijden worden geserveerd. Het eten is verrukkelijk en zeer goed maar de sfeer is niet wat je verwacht bij een Inn, het is een restaurant sfeer. Zakelijk.
De bediening is vriendelijk maar niet hartelijk, we kregen ongevraagd ineens de rekening op tafel.
Voor het eten is het een aanrader maar als je de sfeer van een Inn zoekt moet je daar niet zijn.

Bedank Anja R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fiona c, Manager van Kirby's Brogue Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2018
Google-vertaling

Dear Anja R,
Thanks for your review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (829)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 829 beoordelingen

26 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Enigszins steriele bar met een prima sfeer en een goede menukaart met heerlijke blue cheese burgers.

Bedank ArJoGro
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fiona c, Owner van Kirby's Brogue Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2017
Google-vertaling

Dear ArJoGro,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier een heerlijke verse lasagne gegeten. De chips die er bij werden geserveerd waren heel lekker.
Vriendelijk personeel. Prijs is niet duur.

Bedank Bradley D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fiona c, Owner van Kirby's Brogue Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2017
Google-vertaling

Dear Bradley D,
Thanks for your review, Regards, Fiona & Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn echtgenote bezochten we dit gezellig restaurant op aanraden van de top 10 trip advisors waardering. Het is de beste steak van de laatste jaren die ik heb gegeten .mijn vrouw nam verse vis in een krokant korstje en inderdaad alles zeer vers. Als je op een zaterdag gaat spelen er leuke livebands. Hele fijne avond gehad .

Bedank WernerCC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fiona c, Owner van Kirby's Brogue Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2017
Google-vertaling

Dear WernerCC,
Thanks a million for you great comments. Fiona & Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2017 beoordeeld

Op de avond van de champion league hier gegeten. Alles was prima van smaak en zowel de beef als lamsrack waren zonder steakmes te snijden. Gezellige sfeer met zowel eters als bar bezoekers. Vergeet deze pub niet als je in trailer bent!

Bedank Henk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fiona c, Owner van Kirby's Brogue Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juli 2017
Google-vertaling

Dear Henk D,
Thanks for your review, we are delighted your enjoyed your meal with us. Kind regards, Fiona & Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kirby's Brogue Inn bekeken, bekeken ook

 
Tralee, County Kerry
Tralee, County Kerry
 

In Kirby's Brogue Inn geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding